• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2022

08:39

SA ZVEZDOM SE BORIO ZA TITULU, SAD ZA OPSTANAK U SERIJI A! Stanković vidi svetlo na kraju tunela, pričao o Murinju!

Starsphoto

Fudbal

SA ZVEZDOM SE BORIO ZA TITULU, SAD ZA OPSTANAK U SERIJI A! Stanković vidi svetlo na kraju tunela, pričao o Murinju!

Podeli vest

Dejan Stanković je na debiju na klupi Samprodije osvojio bod u Bolonji, a doneo mu ga je zemljak Filip Đuričić u drugom poluvremenu (1:1)

Zanimljivo je da je Dejanu Stankovići prvi rival po povratku u Italiju bio bivši saigrač iz Intera Tijago Mota, a drugi će biti  Žoze Murinjo. 

- Pokušavam da učim od svih njih i da uzimam ono najbolje. Naučili su me kako da pobeđujem. Nisam ovde da 30-godišnjake učim da igraju fudbal, ali su me moji treneri učili kako da pobeđujem, kako da se žrtvujem, sa ponosom i dobrom organizacijom. Ako je usput igra lepa za oko, super, ali to nije u prvom planu - rekao je o mentorima Dejan Stanković i dodao:

- Tijago je bio moj kompanjon u hiljadu bitaka. Bili smo srećni zajedno u Interu i gajim veliko poštovanje prema njemu. Želim mu sve najbolje.

Stankovića su novinari pitali kako izgleda boriti se za opstanak posle tri titule u Srbiji sa Zvezdom.

- Osećam se privilegovano i srećno što radim u Seriji A. U fudbalu, kao i u životu, potrebni su vam ciljevi. Ako je to u Zvezdi bila titula, ovde će borba za opstanak sa ovim momcima biti još bolja stvar. Došao sam ovde jer je Sampdorija važan klub.

Foto: printscreen

Dejan Stanković se u Italiji bori za opstanak sa Sampdorijom

Pred Stankovićem je teđak posao, jer prvo Sampdoriju mora da izvede iz opasne zone, a potom sačuva u eliti.

- Rekao sam momcima na poluvremenu, ok, primili smo gol sada idemo da napadnemo, da budemo odlučniji i motivisaniji. Bilo je to dobro drugo poluvreme, reagovali su zaista dobro na promenu sistema, na moje moje viđenje fudbala. Vidim svetlo na kraju tunela. Pokušavam da budem blizak sa momcima, da delim sve sa njima. Ne mogu da budem staložen kraj aut-linije, jer želim da učestvujem i da se radujem sa mojim igračima. Možemo se popraviti na fizičkom planu, duga je nedelja ispred nas i možemo na tome poraditi.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17