• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2022

11:58

KAKO SE SAMO USUDIO? Gvardiola "ljut" na Halanda: Nije dao tri gola...

Reuters

Fudbal

KAKO SE SAMO USUDIO? Gvardiola "ljut" na Halanda: Nije dao tri gola...

Podeli vest

Mančester siti je pobedio Sautempton sa 4:0 u desetom kolu Premijer lige, a menažder Pep Gvardila je "ljut" na Erlinga Halanda

Golove za tim Pepa Gvardiole postigli su Žoao Kanselo, Fil Foden, Rijad Mahrez i Erling Haland. To mu je bio 20. gol u sezoni u kojoj je odigrao samo 13 utakmica. Gvardiola se posle pobede našalio sa sjajnim napadačem. 

Foto: Reuters

 

- Ljut sam na njega. Nije dao tri gola, pa neće proći molba da ga izbace iz Premijer lige - nasmejao se menadžer Mančester sitija.

Na društvenim mrežama je pokrenuta šaljiva peticija kojom se neverovatnog Norvežanina želi da izbaci iz lige jer je predobar.

Foto: Reuters

 

- Ljudi imaju velika očekivanja od njega, očekuju od njega da postigne tri ili četiri gola na svakoj utakmici. Na kraju je postigao jedan i ponovo nam je pomogao. Igrao je veoma dobro - dodao je Gvardiola o Halandu, koji ima tri het-trika u osam utakmica, što je 40 manje od dosadašnjeg rekordera Majkla Ovena.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija