• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2022

06:55

JOVELJIĆ UNIŠTAVA GOLMANE! Srpska gol mašina dominira u Americi! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

JOVELJIĆ UNIŠTAVA GOLMANE! Srpska gol mašina dominira u Americi! (VIDEO)

Podeli vest

Dejan Joveljić je pre nekoliko dana proglašen za najboljeg igrača LA Galaksija u izboru navijača, a Srbin je odmah potvrdio zašto

Nekadašnji napadač Crvene zvezde postigao je 11. gol u sezoni, na gostovanju u Hjustona, njegov tim  je pobedio sa 3:1, a Srbin je postigao treći.

 

 

 

 

- Velika je čast biti izabran za najboljeg igrača godine od strane neverovatnih navijača Galaksija. Stvarno cenim to, ali posao još nije gotov! Idemo zajedno da donesemo još jedan trofej tamo gde pripada - poručio je navijačima Joveljić pre nekoliko dana. 

Jovetić je u igru opet ušao sa klupe, u 66. minutu umesto Meksikanca Havijera Ernandeza Čičarita. Samo tri minuta mu je bilo potrebno da zatrese mrežu. Srpski napadač je na 32 utakmice postigao 11 golova.

Inače, nije na odmet istaći da je više od polovine mečeva ulazio u igru uglavnom sa klupe. Prvi napadač bio je poznati Meksikanac, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Reala, Ernandez Čičarito, prvo strelac tima sa 18 pogodaka.

Naredne nedelje igraju se po tri meča prve runde u obe konferencije, dok su Los Anđeles i Filadelfija kao pobednici izborili direktan plasman u polufinale. Srpski as i njegova ekipa u dobroj formi dočekuje ključni deo šampionata.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija