• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2022

13:00

VLAHOVIĆ NIJE ISTI OD DOLASKA U JUVENTUS! Piksi ZABRINUT zbog SRPSKOG napadača!

AP/Photo, Insider / Srđan Stevanović

Fudbal

VLAHOVIĆ NIJE ISTI OD DOLASKA U JUVENTUS! Piksi ZABRINUT zbog SRPSKOG napadača!

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi u razgovoru za italijanske medije istakao je da Dušan Vlahović nije isti igrač od dolaska u Juventus

Nadali su se svi da će dolazak Dušana Vlahovića u Juventus biti korak napred u karijeri srpskog napadača, ali se nekadašnji golgeter Fiorentine utopio u sivilo Stare dame. To je razlog za brigu svih u Torinu, a da se nešto promenilo primetio je i selektor naše reprezentacije Dragan Stojković Piksi. 

- Ne brinem se, samo mi je potrebno da bude u formi. Uvek je davao golove i nastaviće to da radi. Svi vide da Vlahović nije isti u Juventusu, ali to nije moj problem. Od Dušana se očekuje mnogo posebno u klubu kakav je Juventus. Pritisak je visok, posebno za napadače. Ipak, njegov kvalitet ne može da se dovodi u pitanje, on je vrhunski igrač. Razgovarali smo kada je bio u reprezentaciji, ali ako vas zanima o čemu pitajte njega - rekao je Dragan Stojković Piksi za "Gazetu". 

Foto: AP/Photo

Još jedan od srpskih reprezentativaca je tokom leta stigao u Juventus. Reč je o Filipu Kostiću koji je u Seriju A došao sa statusom jednog od najbolji ofanzivnih bekova sveta iz Ajntrahta. 

- Filipu je potrebno vreme da se adaptira na ligu kao što je Serija A. Ako se rezultati Juventusa poboljšaju ljudi će ga drugačije doživljavati. Masimilijano Alegri je pametan i siguran sam da će pronaći rešenje da preokrene stvari - ističe selektor Srbije. 

I dok se Vlahović i Kostić muče sa formom Sergej Milinković-Savić briljira u Seriji A! Vezista Lacija jedan je od najboljih fudbalera Evrope u ovom momentu, a oko njega se podigla velika prašina budući da klubovi "obleću" oko Olimpika zbog SMS-a. 

Foto: Tanjug/AP

- Sergej je igrač kakav nedostaje Juventusu. On bi bio odličan za Bjankonere, ali ja sam trener, a ne direktor. Milinković-Savić je vrhunski igrač i uvek će igrati za Srbiju bez obzira u kom klubu nastupa - podvukao je Piksi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

nara vno kad trener nema pojma o vodjenju ekipe i treba ga sto pre oterati

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija