• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2022

08:44

PIKSI SVE ŠOKIRAO, RIVALI ĆE DA DRHTE PRED ORLOVIMA! Ljudi, spremite se za Srbiju sa četiri napadača!

Starssportphoto

Fudbal

PIKSI SVE ŠOKIRAO, RIVALI ĆE DA DRHTE PRED ORLOVIMA! Ljudi, spremite se za Srbiju sa četiri napadača!

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi gledao je derbi Juventusa i Torina (1:0), video je sjajne dobro izdanje golmana Vanje Milinković-Savića i gol asa Stare dame Dušana Vlahovića

Selektor Orlova Dragan Stojković pročao o kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kako želi da njegov tim igra, a rivali bi trebalo da se zabrinu posle ovih reči. Rešetaće srpski napadači!

- Zašto igraš fudbal? Igraš ga, pogotovo kad predstavljaš zemlju, da bi podario neko zadovoljstvo ljudima, da bi usrećio ljude koji to gledaju. Naša obaveza je da im podarimo tu sreću, jer je ona potrebna - rekao je za TV Arenu Dragan Stojković.

Igrali smo do sada sa dva napadača. Ko zna, možda ćemo videti tri napadača - Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića u isto vreme na terenu.

Foto: Beta

Aleksandar Mitrović

- Ma ja i četvoricu da imam, sve bi ih stavio, što da ne. Fudbal je igra za golove, fudbal budi strast. fudbal je globalna pojava koja je to što jeste. Ljudi ne dolaze na stadion da vide 0:0, već da bi se desila erupcija oduševljenja, da bi videli golove i sve ono što fudbal može da pruži.

Upitan je i da uporedi svoje uspehe u nacionalnom timu koje je postizao kao igrač sa poslom koji radi sada. 

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

- Ne može da se pravi komparacija, tamo ste jedinka koja brine o sebi, kako će da odigra. Ovde je šira stvar kada si selekor, mnogo veća je odgovonost. Ne može to da stane u isti koš. Ja volim da vidim prelepu igru, ja sam neko ko voli da dolazi do rezultata, ali kroz lepu igru. Kada se sve to poklopi onda imamo ovo što gledamo, da li sa jednim, dva ili tri napadača - rekao je Piksi.

Srbija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igra sa Mađarskom, Crnom Gorom, Litvanijom i Bigarskom, dok je na Mundijalu u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Piksi majstore. Pamtim od olimpijade 52-ge i razočaranaj u prvoj utakmici polufinala sa Rusima 5:5. Pamtim onu divnu utakmicu na Parku prinčeva kada su nas sudije krale, a mi smo pobedili Francusku sa 5:4, kao i onu rapsodiju od 5:1 na Marakani protiv Francuza. Još jedna utakmica mi je posebno draga Brazil-Jugoslavija 2:2 na oproštaju Pelea. Posebno mesto pored Zvezdinih finala u E i S, je Firenca i tvoj dve majstorije, kojima smo izbacili Španiju. Gledam kako vodiš reprezentaciju, sviđa mi se tvoja filozofija da igramo za gol više kao nekada Brazil. Igarj sa 4 napadača i razgali dušu pravim ljubiteljima fudbala u Srbiji. Ako uspeš u tome, ceo svet će poći tvojim primerom, jer ove šahovske partije kada igraju najveći klubovi Evrope uništavaju fudbal, igru glave, a noge su tu da realizuju zamisli glave. Sretno Piksi.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17