• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2022

07:59

"KOME PSUJE MRTVU MAJKU? SRAM VAS BILO" Totalni haos! Brutalno pesničenje, tuča posle meča Leotara i Zrinjskog, frka na konferenciji.... (VIDEO)

pritnscreen

Fudbal

"KOME PSUJE MRTVU MAJKU? SRAM VAS BILO" Totalni haos! Brutalno pesničenje, tuča posle meča Leotara i Zrinjskog, frka na konferenciji.... (VIDEO)

Podeli vest

Brika i sramota! Posle utakmice između fudbalera Leotara i Zrinjskog (1:1) došlo je do haosa na konferenciji i tuče ispred stadiona

Dok su treneri dva kluba Marko Maksimović i Sergej Jakirović davali izjave na konferenciji za medije, član stručnog štaba domaćeg tima Srđan Kuljić je prekinuo obražanje medijima i počeo da viče i da se žali na kapitena Zrinjskog Nemanju Bilbiju.

- Kome psuje majku mrtvu Bilbija ovde sada? Svi nama psuje majke mrtve, je li vam to klub? Sram vas bilo. Pa se ugledajte... Pitajte ga šta radi. Psuje mrtve majke, jer nema dovoljno tople vode, sram vas bilo - vikao je Kuljić, dok je trener Leotara Maksimović pokušavao da ga smiri.

Trener gostiju Sergej Jakirović je zbunjeno gledao šta se dešava, njegov kolega je smirivao stvari, a pres konferencija je nakon toga nastavljena.

Međutim, do haosa je došlo i sipred stadiona "Police". Usledio je žestok fizički  sukob u kom je učestvovao trener Zrinjskog Jakirović i nekoliko članova dpmaćeg kluba.

Na video snimcima koji su se pojavili jasno se vidi tuča članova oba kluba, ali i dolazak policije na mesto obračuna.

Leotar je posle ovog meča na poslednjem mestu sa 12 osvojenih bodova, dok je Zrinjski lider uz utakmicu manje.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija