• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2022

13:07

MESI OSTAVIO ARGENTINCE BEZ TEKSTA! Ovo su njegovi favoriti za Svetsko prvenstvo!

Tanjug

Fudbal

MESI OSTAVIO ARGENTINCE BEZ TEKSTA! Ovo su njegovi favoriti za Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi izjavio je da su Brazil i Francuska najveći kandidati za osvajanje titule na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Mesi nije želeo da Argentinu svrsta u krug favorita na predstojećem Mundijalu, koji će biti održan od 20. novembra do 18. decembra ove godine.

Mesi izabrao Brazil

- Kada pričamo o favoritima, imamo velike timove kao što su Brazil, Nemačka, Francuska, Engleska, Španija, siguran sam da sam zaboravio nekog. Ako moram da izaberem jednu ili dve reprezentacije, onda bih rekao da su Brazil i Francuska dva najveća kandidata za osvajanje titule - rekao je Mesi za Direkt TV.


Argentina će na SP igrati u grupi C sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom. 
Titulu na SP će braniti Francuska, koja će biti u grupi D sa selekcijama Australije, Danske i Tunisa.

Foto: Tanjug/AP

 


"Gaučosi" imaju problema sa povredama dvojice veoma važnih igrača, Anhela di Marije i Paula Dibale.

- Brinu me povrede. Ovo je drugačiji Svetski kup, igra se u drugačije vreme u odnosu na protekle turnire, mala stvar koja vam se dogodi može da vas udalji od mečeva. Sa ovim što se desilo Dibali i Di Mariji, svako od nas je lično zabrinut, nije vam svejedno kad vidite takve stvari - rekao je Mesi.

Foto: apphoto

 

- Naravno da mislimo o tome, ali izlaziti an teren imajući to na umu može da bude kontrapdoruktivno. Najbolje što možemo je da igramo normalno, kao što stalno činimo. Nadam se da će se i Dibala i Di Marija oporaviti na vreme. Imaju dovoljno vremena da se oporave i dočekaju turnir u formi - zakuljčio je član PSŽ-a.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija