• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2022

20:30

PRVI STANKOVIĆEV PORAZ NA KLUPI SAMPDORIJE! Murinjo i Roma sa minimalcem slavili u Đenovi, naš stručnjak dobio žuti karton

Tanjug/AP

Fudbal

PRVI STANKOVIĆEV PORAZ NA KLUPI SAMPDORIJE! Murinjo i Roma sa minimalcem slavili u Đenovi, naš stručnjak dobio žuti karton

Podeli vest

Fudbaleri Rome savaldali su Sampdoriju rezultatom 1:0 u meču 10. kola Serije A

Bio je ovo obračun starih prijatelja. Na klupi Rome sedeo je Žoze Murinjo, dok je Sampdoriju strateški predvodio naš Dejan Stanković.

Pobeda je pripala iskusnijem stručnjaku,a ovo je i prvi poraz Dejana Stankovića od kada je postao trener tima iz Đenove.

Jedini gol postignut je devetom minutu meča. Pelegrini je bio precizan sa bele tačke i tako je doneo trijumf "vučici".

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković u 63. minutu susreta dobio žuti karton zbog prigovaranja arbitru meča. Srpski reprezentativac u dresu Đenove Filip Đuričić na terenu je bio do 74. minuta, dok je Nemanja Matić za Romu ušao u 68. minutu.

Tim koji vodi naš stručnjak je u jako lošem stanju. Na poslednjem su mestu u Seriji A i imaju samo tri boda.

Što se tiče njegovog učinka. On za sada ima remi i poraz. Moraće nekadašnji trener Crvene zvezde dobro da se potrudi kako bi uspeo da ostavi ovaj nekada slavni tim u eliti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija