• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2022

09:54

BEKAMOV POLNI ORGAN? KAO AUSPUH OD TRAKTORA! Viktorija frapirala planetu!

reuters

Fudbal

BEKAMOV POLNI ORGAN? KAO AUSPUH OD TRAKTORA! Viktorija frapirala planetu!

Podeli vest

Viktorija i Dejvid Bekam su u braku 23 godine, a supruga nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda i Reala otkrila je sočne detalja iz njihovog intimnog života

Brak slavnog para deluje savršen u očima javnosti, sli istina malo drugačija. Godinama ih prate skandali, ljubavne afere, koje zataškavaju, ali jedna stvar se ne menja. 

Viktorija je za "Dejli Star" kaže da je njihov seksu**ni život i dalje na vrhunskom nivou.

Foto: reuters

 

- Veoma sam ponosna što i danas imamo dobar se*s. Moj muž je u veoma dobroj formi. Obično sam gola u krevetu, ali je on počeo da mi kupuje donji veš. Što se tiče njegovog polnog organa, on je ogroman. Kao auspuh od traktora - šokirala je Viktorija sve ovim rečima.

Mada, nije prvi put da je Viktorija ovako eksplicitna, prošle godine je na Instagramu objavila Bekamovu fotku iz bazena i svima pokazala negovu golu guzu. 

 

Iako brak slavnog para jedan traje više od dve decenije i deluje savršen u očima javnosti, istina je drugačija. Njih su tokom bračnog života pratili skandali i ljubavne afere, koje su oboje često zataškavali, a svjoj ljubavi su uvke iznova davali drugu šansu.

 

Kaže da veruje u ljubav na prvi pogled.

- Ljubav na prvi pogled postoji. To će vam se dogoditi u salonu igrača Mančester junajteda iako ćete se malo napiti, tako da su detalji magloviti. Dok ostali fudbaleri stoje za šankom i piju sa svojim drugovima, videćete Dejvida kako stoji po strani sa svojom porodicom. I ima tako sladak osmeh. I vi ste bliski sa svojom porodicom i pomislićete koliko se on oseća slično vama. Tražiće vaš broj. Još uvek ima avionsku kartu od Londona do Mančestera na kojoj ste ga napisali - rekla je Viktorija pre nekoliko godina.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija