• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2022

10:32

OVO JE DNO DNA, RONALDO JE PAO NAJNIŽE! Ponižen, pa mu "pukao film", trese se Ostrvo! (video)

printscreen Twitter

Fudbal

OVO JE DNO DNA, RONALDO JE PAO NAJNIŽE! Ponižen, pa mu "pukao film", trese se Ostrvo! (video)

Podeli vest

Mančester junajted odigrao je jednu od najboljih utakmica u sezoni, pobedio je Totenhem (2:0), ali se ipak priča o Kristijanu Ronaldu i njegovom potezu, van terena

Golovi Freda iz 47. i Fernandeša iz 69. minuta pali su u drugi plan, jer je Kristijano Ronaldo napravio šou u 90. minutu meča. Portugalac nije želeo da sačeka kraj utakmice.

Ronaldo nije počeo derbi, a kada je u finišu video da neće ući ni sa klupe otišao je u svlačionicu pre nego što je sudija odsvirao kraj utakmice. Nij  čak ni pozdravio decu dok je odlazio u svlačionicu.

 

 

Navijali su besni, jedni smatraju da je Ronaldo ponižen, kritikuju trenera Erika ten Haga što ga je ostavio na klupi i tako ponizio, drugi su "osuli drvlje i kamenje" po Portugalcu. Deo navijača Junajteda smatra da se obrukao, ali i da je ponizio trenera odlaskom u svlačionicu.

Jasno je da se Ronaldo i Ten Hag baš i ne vole, mada u javnosti sve pokušavaju da predstave na drugačiji način. Ali, niko nije slep, potrebno je samo otvoriti oči.

Ten Hag je posle meča upitan da prokomentariše Ronaldov potez, a trener Junajteda je poručio da su to stvari s kojima će se "kasnije baviti", u prvi plan je istako pobedu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija