• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2022

22:10

TO JE JADNO! Legende osudile Ronaldov potez!

REUTERS/David Klein

Fudbal

TO JE JADNO! Legende osudile Ronaldov potez!

Podeli vest

Legendarni engleski fudbalski reprezentativac Gari Lineker kritikovao je igrača Mančester junajteda Kristijana Ronalda, koji je sinoć nekoliko minuta pre kraja utakmice sa Totenhemom otišao u svlačionicu i nije sačekao da sudija odsvira kraj meča, prenose britanski mediji.

Mančester junajted je sinoć slavio 2:0 protiv Totenhema, ali je pobeda "crvenih đavola" pala u drugi plan zbog poteza portugalskog fudbalera. Ronaldo je bio na klupi za rezerve, a onda je nekoliko minuta pre kraja na iznenađenje svih otišao u svlačionicu.

- Svi znamo da je bio sjajan igrač, ali da odeš sa terena dva minuta pre kraja meča... Žao mi je, to je neprihvatljivo. To je jadno - rekao je Lineker.

Legendarni danski golman Peter Šmajhel izjavio je da je razočaran potezom portugalskog fudbalera.

- Ovo je prvi puta da mogu da kažem da sam razočaran. Podržavam ga i razumem njegovu situaciju, ali to nije smeo da uradi. Takav odlazak stvara sve što ne želimo u ovom trenutku. Znao sam da će to da bude za naslovne strane - rekao je Šmajhel.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija