• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2022

18:56

TRENER NAPRETKA PRIZNAO PORAZ! Igrali smo bez desnog beka!

Starsportphoto

Fudbal

TRENER NAPRETKA PRIZNAO PORAZ! Igrali smo bez desnog beka!

Podeli vest

Fudbaleri Napretka doživeli su poraz u Humskoj, pošto su u utakmici odloženog petog kola poraženi od Partizana

Da na golu Kruševljana nije bilo Nemanje Petrića, poraz tima Dušana Đorđevića bio bi i ubedljiviji.

Svestan je bio i trener Napretka da ovo nije bilo najbolje izdanje njegove ekipe, koja je u Beogradu nastupila u oslabljenom sastavu bez standardnog desno beka.

- Utakmica je stvarno bila sadržajna. Partizan je na samom početku izvršio pritisak. Mi smo se uz pomoć golmana Petrića nekako izvukli iz te situacije. Nažalost, primili smo gol, mi smo posle toga pokušavali da se vratimo, u završnici prvog poluvremena mi se činilo da smo došli do neke igre. U nastavku smo u drugom poluvremenu izgledali prilično solidno. Pokušavali smo na sve načine da ugrozimo gol Partizana, nismo uspeli. Nemam stvarno šta da zamerim igračima, momci su pružili maksimum, ozbiljnu igru. Nema vremena ni razloga žalimo, za par dana nam dolazi Vojvodina - rekao je Đorđević.

Odluke iz VAR sobe ove jeseni nisu išle u prilog Čarapana, pa je tako bilo i na meču u Humskoj.

- Dobro, realan sam uvek, malo nam je bilo potrebno sreće da rano ne primimo gol, danas nas je Petrić uz kvalitet i malo sreće malo izvadio. I te odluke koje su se gledale na VAR-u, nažalost nijedna odluka do sada nije otišla na našu stranu, ali to je tako.

Trener Napretka je ubeđen da njegov tim može više, kao i da će beležiti još bolje rezultate posle priprema.

- Pa jesam, bilo je pitanje čini mi se da li je ovo možda maksimum ove ekipe, ja mislim da nije, svestan kako se ekipa oformila, da niko od nas od trenera, pa ni igrači nisu čarobnjaci. Mi smo danas pružili dobro izdanje. To mi neko iskustvo govori, da ekipa koja nije prošla taktičke pripreme, koja je sada već neko vreme zajedno, posle pauze i zimskih priprema može da pruži bolje partije.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija