• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2022

13:52

RAT U MANČESTERU - RONALDO SUSPENDOVAN! Ten Hag potvrdio da je Portugalac ODBIO da igra!

reuters

Fudbal

RAT U MANČESTERU - RONALDO SUSPENDOVAN! Ten Hag potvrdio da je Portugalac ODBIO da igra!

Podeli vest

Trener Mančester junajteda Erik Ten Hag obratio se novinarima pred meč Crvenih đavola i Čelsija, a glavna tema na konferenciji za medije bio je status Kristijana Ronalda

Oglasio se Mančester junajted u četvrtak zvaničnim saopštenjem nakon skandaloznog ponašanja Kristijana Ronalda na utakmici protiv Totenhema. Portugalac je, navodno, odbio da uđe u igru nakon čega je do daljnjeg izbačen iz tima, a danas je radio sa omladinskom ekipom do 23 godine. 

- Mislim da je objava kluba dovoljno rekla o mom i Ronaldovom odnosu. Tamo takođe piše da on ostaje u planovima kluba za budućnosti. Mislim da će odluka da ga ostavimo van tima za utakmicu sa Čelsijem imati odraza na njega, ali i na sve ostale. Postavio sam upozorenja na početku sezonue, a sledeći put će biti posledica. Fudbal je timski sport neki standardi moraju da se poštuju i ispunjavaju. To je ono što ja moram da kontrolišem - rekao je Erik Ten Hag, a potom na direktno pitanje da li je Ronaldo protiv Totenhema odbio da uđe u igru kratko odgovorio. 

- Da! 

Naravno, Portugalac je i do kraja konferencije bio glavna tema medijskog interesovanja što je posebno nerviralo Erika Ten Haga. 

- Razumem da postoje pitanja o njemu, ali ovde se radi o Čelsiju. Igramo veliku utakmicu, sav moj fokus, fokus osoblja i igrača je na tom meču. Moramo da pobedimo i da uradimo sve što možemo, potrebna nam je puna koncentracija da se pripremimo i damo sve od sebe - istakao je vidno iznervirani trener Mančester junajteda. 

Foto: Tanjug

Grem Poter, trenutni trener Čelsija, poželeo je toplu dobrodošlicu Eriku Ten Hagu. Engleski stručnjak tada je sedeo na klupi Brajtona, a Galebovi su u prvom kolu savladali Crvene đavole. 

- Ništa nije isto od te utakmice. Sve će biti drugačije, od timova do meča. Da, neki igrači su i dalje u procesu, ali to ne uzimam za uzorak. On je možda u blagoj prednosti budući da zna više o Mančester junajtedu. Sada sam duže u Premijer ligi, biće dobra borba. Ali, to nije borba između trenera nego timova - jasan je Ten Hag. 

Crveni đavoli imaju ogromnu podršku na Old Trafordu što znači Holanđaninu, ali prevashodno čitavoj ekipi. 

- Sjajno je igrati kod kuće, sa našim navijačima na leđima. Divno iskustvo svaki put iznova, mislim da protivnici ovde ne vole da igraju. Nemam problem da igram i u gostima, stadioni su svuda fantastični, igra se i tamo 11 na 11, tu je sudija, tu je lopta. Radujem se što ćemo sutra igrati na Stamford Bridžu. Već sam imao iskustva na tom stadionu, znam kakva je atmosfera, biće fantastično - podvukao je Erik Ten Hag. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija