• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

22:38

LUDILO NA ARTEMIO FRANKIJU! Fiorentina i Inter odigrali SPEKTAKULARAN meč! Mhitarijan PONIŠTIO Jovićevu majstoriju! (VIDEO)

ap photo

Fudbal

LUDILO NA ARTEMIO FRANKIJU! Fiorentina i Inter odigrali SPEKTAKULARAN meč! Mhitarijan PONIŠTIO Jovićevu majstoriju! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Intera savladali su u fenomenalnoj utakmici Fiorentinu rezultatom 4:3 (2:1) u 11. kolu Serije A

Ništa nije nagoveštavalo izuzetno dramatičnu završnicu, naročito jer su Neroazuri već u 15. minutu "utišali" Artemio Franki, golovima Nikole Barele posle samo 120 sekundi od prvog zvižduka sudije i Lautara Martineza.

Brzo vođstvo gostiju od 2:0, nije sputalo igrače Fiorentine koji su ipak do poluvremena uspeli da smanje preko Kabrala sa "bele tačke u 34. minutu.

Na isteku 60. minuta Viola je uspela da stigne do izjednačenja preko Ikonea, kome je asistirao Kuame.

Sva trojica srpskih reprezentativaca igrali su u večerašnjem meču. Luka Jović je dobio šansu od 53. minuta umesto Dankana, Nikola Milenković je odigrao celu utakmicu, dok je Aleksa Terzić u 82. minutu zamenio Biragija.

Proradila je srpska veza u 89. minutu, kada je Bleki Milenković glavom prebacio loptu Joviću koji je sjajnim udarcem "zapalio" tribine i doneo izjednačenje domaćinu - 3:3.

Izgledalo je da će se tim rezultatom završiti sjajan duel u Firenci, međutim... U petom minutu sudijske nadoknade Mhitarijan je umakao pažnji odbrane Viole i zatresao mrežu, postavivši konačnih 3:4.

Inter je pobedom skočio na tabeli italijanskog šampionaa i sada je sedmi sa 21 bodom, dok je Fiorentina 13. sa 10 bodova.

SERIJA A, 11. kolo

Petak

Juventus - Empoli 4:0 (1:0)

/Ken 8, Mekeni 56, Rabio 82, 90+4/

Subota

Salernitana - Specija 1:0 (0:0)

/Macoki 48/

Milan - Monca 4:1 (2:0)

/Dijaz 16, 41, Origi 65, Leao 84 - Ranokija 70/

Fiorentina - Inter 3:4 (1:2)

/Kabral 33, Ikone 60, Jović 90 - Barela 2, Martinez 15, 73pen, Mhitarjan 90+5/

Nedelja

12.30: Udineze - Torino

15.00: Bolonja - Leće

18.00: Atalanta - Lacio

20.45: Roma - Napoli

Ponedeljak

18.30: Kremoneze - Sampdorija

20.45: Sasuolo - Verona

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija