• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2022

06:38

LUDNICA U ARGENTINI! Boka je šampion! Golman Rivera doneo titulu najvećem rivalu! (VIDEO)

reuters

Fudbal

LUDNICA U ARGENTINI! Boka je šampion! Golman Rivera doneo titulu najvećem rivalu! (VIDEO)

Podeli vest

Boka je posle ludnice u poslednjem kolu došla do titule šampiona Argentine

Boka je u posljednje kolo ušla s bodom prednosti nad Rasingom. Ugostila je Independiente, a Rasing je dočekao River Plejt. Boki je u poslednjem kolu bila potrebna pobeda za titulu ili remi ako Rasing ne pobedi River.  

Boka je protiv Independientea odigrala samo 2:2 i mogla je da ostane bez titule, jer je u 90. minutu Rasing protiv Rivera imao penal za vredan titule. 

Rezultat je bio 1:1, a golman Rivera Armani je obranio šut za titulu Galvaniju. Rasing je do kraja krenuo na sve ili ništa i to im se osvetilo. Borha je postigao svoj drugi gol za pobedu Rivera 2:1 i za slavlje najljućeg rivala.

 

 

Independiente je poveo protiv Boke u 32. minutu, a dva minuta kasnije je Fernandez izjednačio. Potom je Boka u 49. minutu došla do prednosti sa 2:1, što je značilo i titulu. 

Za to vreme, Rasing je već vodio protiv River Plejta sa 1:0, ali je to i dalje ostavljalo Boku na tronu.

U 81. minutu,  Valjeho postiže gol za Independiente, pa je Rasingu bio potreban gol za prvo mesto. U 90. minutu dosuđen penal za Rasing, koji je mogao da im donese trofej. Loptu na belu tačku je stavio Galvan, ali je Armani uspeo da zaustavi  njegov udarac! Kasnije je Borha postigao gol za 2:1 za River Plejt, za slavlje Boke koja je došla do 32. titule u istoriji.

 

 

Marselo Galjardo, trener Rivera, nakon utakmice se oprostio od navijača, pošto mu narednog meseca ističe ugovor. 

- Jasno mi je da ima ljutih i frustriranih navijača. Mislim da je ovo način da shvate što mi predstavljamo i prenosimo, bilo da pobedimo ili izgubimo. Dostojanstvo i osećaj prema onome što jesmo. Srećan sam i  ponosan što to osećam. Najbolje je imati ovaj unutrašnji mir. Doživeli smo mnogo lepih stvari, sada smo zatvorili na ovaj način, morali smo da zaštitimo svoj integritet, dostojanstvo i naše vrednosti - istakao je Galjardo.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija