• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2022

21:04

ITALIJA BRUJI - VLAHOVIĆ I KOSTIĆ DOBIJAJU NOVOG TRENERA! Realova LEGENDA menja Alegrija na klupi Juventusa!?

Tanjug/AP

Fudbal

ITALIJA BRUJI - VLAHOVIĆ I KOSTIĆ DOBIJAJU NOVOG TRENERA! Realova LEGENDA menja Alegrija na klupi Juventusa!?

Podeli vest

Francuski trener Zinedin Zidan je bez posla od rastanka sa Real Madridom, a sve glasnije se priča da bi mogao da nasledi Masimilijana Alegrija na klupi Juventusa

Ne cvetaju ruže Juventusu na startu nove sezone. Stara dama je ispala iz trke za titulu u Seriji A, iako je takmičarska godina tek počela, a lako bi moglo da se desi da izabranici Masimilijana Alegrija budu eliminisani već u grupnoj fazi Lige šampiona. Sve to je dovelo u pitanje status italijanskog trenera na klupi Juventusa. 

Mediji na Čizmi već nedeljama pišu o tome da je Alegri zreo za otkaz, a pojedinci su već pronašli i njegovog naslednika. Šuška se da bi Italijana na klupi Juventusa mogao da zameni Zinedin Zidan koji je slobodan od rastanka sa Real Madridom. Kako se čini, ni Francuz ne bi imao ništa protiv da se vrati poslu nakon gotovo godinu i po dana odmora. 

- Nedostaje li mi trenersko odelo? Ne, ali nisam daleko od toga. Još malo čekamo. Uskoro, blizu sam povratka trenerskom poslu - rekao je Zidan za RMC. 

Foto: reuters

Francuz u Juventusu ima status legende budući da je crno-beli dres nosio od 1996. do 2001. godine. Ipak, problem predstavlja činjenica da Zidana žele na klupi reprezentacije Francuske nakon Mundijala u Kataru budući da se očekuje da Didije Dešan napusti mesto selektora. 

Zinedin Zidan je od 2016. do 2018, a potom i od 2019. do 2021. godine bio trener Real Madrida. Sa Blankosima je osvojio tri titule u Ligi šampiona, dva puta je bio prvak ŠPanije, osvojio je i po dva Superkupa Španije, dva Superkupa Evrope i dva Svetska prvenstva za klubove. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17