• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.10.2022

11:38

KONTE POLUDEO ZBOG PONIŠTENOG GOLA PA VREĐAO SUDIJU: Mora da pokaže više inteligencije!

Reuters/David Klein

Fudbal

KONTE POLUDEO ZBOG PONIŠTENOG GOLA PA VREĐAO SUDIJU: Mora da pokaže više inteligencije!

Podeli vest

Menadžer Totenhema Antonio Konte izjavio je da je njegovom timu poništen regularan gol u poslednjim trenucima meča petog kola Lige šampiona protiv Sportinga, prenose britanski mediji.

Utakmica petog kola grupe D Lige šampiona između Totenhema i Sportinga završena je bez pobednika, 1:1. Kapiten londonskog kluba Hari Kejn postigao je gol u 96. minutu, koji je potom poništen posle intervencije iz VAR sobe zbog ofsajda u kome se našao fudbaler Totenhema. Konte je burno protestovao kod sudija zbog čega je zaradio crveni karton.

- Kada nam je sudija poništio gol, svi smo s klupe uleteli na teren, a ja sam dobio crveni. Poništili su nam regularan gol. Sudija u takvim situacijama mora da pokaže više inteligencije. Oprostite mi, jako sam uznemiren -  rekao je Konte.

On je istakao da je nezadovoljan VAR tehnologijom.

Foto: Tanjug

 



- Mi smo jedini tim, koji je morao da ponavlja izvođenje penala. Očigledno je da nemamo sreće s VAR-om. Voleo bih da vidim da li VAR ima hrabrosti da poništi čisti gol nekom većem klubu u važnoj utakmici. Žao mi je, ali ne vidim iskrenost u ovakvim odlukama - rekao je italijanski stručnjak.

Totenhem je prvi na tabeli grupe D sa osam bodova, dok Sporting i Ajntraht imaju po sedam. Olimpik iz Marseja je poslednji sa šest. U poslednjem kolu naredne nedelje, sastaće se Marsej - Totenhem i Sporting - Ajntraht.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija