• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

16:26

ŠOK PREOKRET! Srpskog fudbalera NAPALI I PREBILI! Jedan ga držao, a drugi TUKAO! Zaradio teške povrede glave!

printscreen facebook

Fudbal

ŠOK PREOKRET! Srpskog fudbalera NAPALI I PREBILI! Jedan ga držao, a drugi TUKAO! Zaradio teške povrede glave!

Podeli vest

Posle objave čeških medija da je srpski fudbaler Bojan Đorđić potegao nož na trenera golmana, javio se menadžer igrača, koji tvrdi da je Đorđić zapravo žrtva u celoj priči.

Menadžer Ilija Majstorović kaže da su Đorđića napali i pretukli njegovi saigrači.

- Doveo sam Bojana u Češku pre osam godina. Uvek je bio dobar dečko, veran. Mnogi igrači, čim im se učini da mogu dobro da prođu, odu kod drugih, ali sa njim sam svih ovih godina imao odličnu saradnjuD - rekao je u razgovoru za Kurir menadžer iz Hrvatske i nastavio:

- On je bio drugi strelac prvenstva, jedan od boljih igrača u klubu. Ali ovde u Češkoj je teško za inostrane igrače, posebno za one koji su uspešni. Imali se skoro slučaj sa Srđanom Plavšićem, kojem su napravili gomilu problema. Bojan je bio povređen, bilo je upitno da li će moći da igra narednu utakmicu. Međutim, trener ga je konstantno zvao, da pita hoće li moći da igra. Nakon nekoliko poziva Bojan se iznervirao i prekinuo vezu. Kada se na kraju ipak pojavio na treningu, ljubomorni saigrači su ga napali. Njih dvojica, Čeh i Ukrajinac su ga tukli, tj. jedan ga je držao, a drugi tukao.

Završio je sa teškim povredama.

Foto: printscreen

- Policija je tu napravila grešku, morali su da ga pošalju u bolnicu, na pregled. Zadobio je teške povrede glave, bio je sav krvav - objašnjava menadžer fudbalera Varnsdorfa.

Stiže novi zaplet.

- Besan zbog svega što se dogodilo, Bojan je onako sav ispovređivan i ljut zbog toga što je tako napadnut, otišao u prostorije kluba. Došao je u svlačionicu gde je bio i taj trener, držao je nož u ruci, ali nije nikoga napao. Koliko su bile teške povrede glave koje je prethodno zadobio, ubrzo se srušio na pod. Nakon toga su ga ponovo odveli u policiju - navodi Majstorović šta se dogodilo.

Ipak, usledila je pomoć prijatelja.

- Javio se albanski fudbaler Andrea Memrija, koji je veliki Bojanov prijatelj. On je našao advokata, koji pomaže Bojanu da istera pravdu, jer ovo što su mu uradili nije pošteno. Sakrili su istinu. I otac od tog momka se javio, on je sa Kosova, pitao je koliko treba novca da se pošalje ili šta god treba - zaključuje fudbalerov menadžer ovu tešku priču.

Đorđić je za Varnsdorf nastupio 131 put, a postigao je 33 gola uz 15 asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 1 godinu

Sigurno je ovako bilo...Pa dajte drugu stranu da cujemo

Dimitrije

pre 1 godinu

Koliko ono beše članova posade nemačkih tenkova iz Češke? Nacisti u duši uvek ostaju to. U toj Češkoj ni jednom Nemcu u toku rata ne bi falila dlaka sa glave da nisu Britanci poslali ekipu da ubije Hajdriha. Pa oni mrze sve Slovene jer misle da imaju neke veze sa nekadašnjim Francima kojima se hvale i šta dalje. Ovakvo ponašanje je tamo normalno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija