• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.10.2022

22:10

RASTAVAC PRED GRADSKI DERBI! Imamo obavezu da budemo dominantniji!

Starsportphoto©

Fudbal

RASTAVAC PRED GRADSKI DERBI! Imamo obavezu da budemo dominantniji!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Milan Rastavac izjavio je da neće biti lako, ali da njegova ekipa u predstojećem superligaškom meču protiv Mladosti GAT mora da pokaže pravo lice

Lale u novosadskom derbiju dočekuju debitanta Mladost GAT, a šef struke kluba sa "Karađorđa" zrači optimizmom:

- Pred nama je jedna utakmica u kojoj imamo obavezu da se pokažemo kao apsolutno dominantan tim. Neće nam to biti lako, ali postoje svi preduslovi da pokažemo svoje pravo lice. Verujem da ćemo uz podršku velikog broja naših navijača i uspeti u našoj nameri i da ćemo upisati još jednu značajnu pobedu - rekao je Rastavac.

Fudbaleri Vojvodine dočekuju u subotu Mladost GAT (20), u utakmici 17. kola Superlige Srbije. Domaćin je trenutno šesti na tabeli domaćeg šampionata sa 26 bodova, dok je Mladost GAT na pretposlednjem, 15. mestu sa 13 poena.

U prvom susretu na početku sezone, Vojvodina je pobedila gradskog rivala sa 4:0, ali je Rastavac naglasio da sada očekuje potpuno drugačiju utakmicu.

Foto: Starsportphoto

fudbaleri Vojvodine

- Mislim da će ovo biti drugačija utakmice od one prve, i zbog igrača koji su nastupali u prvoj, ali i zbog aspekata igre u našem prvom duelu. Mladost je u boljoj formi nego na početku sezone, a sa druge strane i mi želimo da ponovimo naše pozitivne stvari iz prethodne. Tempo utakmice zavisiće od toga koliko mi budemo stvarali šanse za gol. Nadam se da ćemo uspeti na vreme da otvorimo utakmicu i da će ići onim tokom koji nama odgovara - kaže on.

Trener Vojvodine je potvrdio da ima određenih kadrovskih problema u ekipi i da još ne zna na koje će sve igrače moći da računa.

- Tokom ove nedelje imali smo odredjenih problema sa stomačnim virusom. Neki su već preležali virus, neki danas nisu trenirali, ali siguran sam da će oni koji budu na raspolaganju pokazati da na njih možemo da računamo - istakao je Milan Rastavac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija