• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2022

12:48

SKANDAL! NOVA BRUKA I SRAMOTA U SRPSKOM FUDBALU! Posle nameštanja utakmice, klubu samo USLOVNA KAZNA! (VIDEO)

Printscreen/Twitter/Fudbal Zapadne Srbije

Fudbal

SKANDAL! NOVA BRUKA I SRAMOTA U SRPSKOM FUDBALU! Posle nameštanja utakmice, klubu samo USLOVNA KAZNA! (VIDEO)

Podeli vest

Prošlo je tek nešto više od mesec dana otkako je Srbija ostala frapirana zbog dešavanja na meču Polet Ljubić - Borac iz Čačka.

Na ovom meču je viđeno dosta spornih situacija, utakmica je otišla i do Niona, dok je sada dobila presudu, koja je u krajnju ruku smešna i nimalo pravedna. Polet je kažnjen uslovno sa oduzimanjem devet bodova i 250.000 dinara, prenose beogradski mediji.

Naime, utakmica je odigrana negde krajem septembra, Borac je slavio sa 3:1, ali su sama dešavanja na utakmici ostala krajnje sporna. Polet je poveo sa 1:0, da bi Borac kasnije preokrenuo uz poprilično nejasne intervencije protivničke odbrane.

 

Meč je dospeo u žižu javnosti u Srbiji, kada je i ostalima postalo jasno o čemu se radi, brzo je reagovao Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije, koji na kraju nije ni konsultovao vrh Fudbalskog savez Srbija kako bi doneo odluku, koja je, blago rečeno, smešna.

Polet će zbog ovog meča morati da plati 250.000 dinara, dok će mu se, ukoliko ponovi sličan eksces, oduzeti i devet bodova! Drugim rečima, ovo je samo "žuti karton" zbog svih dešavanja, što znači da je Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije za sada oprostio ovu "Čačansku bruku", a ko zna, možda je inspirisao i ostale klubove da načine isto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija