• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2022

14:33

KRVAV OBRAČUN USRED DANA! Strašne scene stižu iz Hrvatske! Obračun huligana, sevali udarci, palice, pretučeni navijači nepomično ležali... (VIDEO)

printscreen

Fudbal

KRVAV OBRAČUN USRED DANA! Strašne scene stižu iz Hrvatske! Obračun huligana, sevali udarci, palice, pretučeni navijači nepomično ležali... (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Dinama i Hajduka potukli su se usred dana u centru Zagreba

Kako se može videti na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, do obračuna između Torcode i Bed blu bojsa je došlo u Ulici Izidora Kršnjavog u glavnom gradu Hrvatske. 

Haos u Zagrebu

Nekoliko desetina navijača bilo je na obe strane, pa je usledio žestok obračun. 

 

Sevali su udarci, palice, zapaljenje su i baklje, a deluje da je policija zakasnila da reaguje i spreči eskalaciju sukoba. Na snimcima se vidi i da povrđeni navijači leže na zamlji posle žestoke tuče i batina.

Stradali si i okolni ugostiteljski objekti, automobili, dok su prolaznici bežali i spasavali živu glavu... Policija je uspela na kraju da smiri strasti i rastera navijače.

 

 

 

 

 

Hajduk danas gostuje kod Lokomotive, a utakmica se igra na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, apre meča usledila je uvertira u režiji Torcide u Bed blu bojsa.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija