• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2022

09:52

SASTANAK USRED NOĆI! Vazura i Bjeković se sreli posle neuspelih izbora u Fudbalskom savezu Srbije (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Fudbal

SASTANAK USRED NOĆI! Vazura i Bjeković se sreli posle neuspelih izbora u Fudbalskom savezu Srbije (FOTO)

Podeli vest

U ponedeljak veče u jednom prestoničkom lokalu, sreli su se generalni direktor Partizana Miloš Vazura i Nenad Bjeković, nakon što je pomerana izborna Skupština FSS

Miloš Vazura i Nenad Bjeković imali su sastanak nakon neuspelih izbora u Fudbalskom savezu Srbije.

Nenad Bjeković u ponedeljak nije izabran za predsednika Fudbalskog saveza Srbije jer na Skupštinu nije došao dovoljan broj delegata. Kako nije bilo kvoruma, Skupština je odložena za 24 sata, pa će biti održana u utorak u 14 sati.

 

 

Očekivalo se da će 31. oktobra biti posle godinu i po dana izabran i novi predsednik Saveza, ali taj izbor će sačekati do posle Mundijala u Kataru.

Nenad Bjeković je bio u funkciji vršioca dužnosti, a na izborima kojih je trebalo da bude utorak bio je jedini kandidat. Njegovoj kandidaturi su se protivili iz Crvene zvezde, ali i navijači kluba iz Ljutice Bogdana.


Niko od visoko pozicioniranih zvaničnika FSS, kao što su sam Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović ili članovi Izvršnog odbora, nije bio raspoložen da govori za medije posle neuspele sednice. Interesantno je da se Branislav Nedimović, koji je bio već viđen na mestu novog potpredsednika, uopšte nije ni pojavio u Pazovi.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 



S druge strane, na zasedanje su došli bivši predsednik Tomislav Karadžić, zatim Milovan Đorić, dugogodišnji funkcioner Partizana Žarko Zečević, selektor Dragan Stojković Piksi i uglavnom oni koji su želeli da Bjeković juče bude ustoličen na mestu predsednika.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 


U ime FSS javnost je o odlaganju izbora izvestio predsednik odbora za sprovođenje izbora Stojan Radošević.

- Ne postoji uslov za održavanje sednice Skupštine, zato što nismo imali kvorum. Pravila nalažu da se sednica može održati u roku od 24 časa, tako da će biti održana na istom mestu u isto vreme danas od 14 časova - rekao je Radošević.
 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija