• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2022

15:00

OČAJNIČKI POTEZ! Katar pokušava da se "opere", plaća navijačima da hvale Svetsko prvenstvo!

reuters

Fudbal

OČAJNIČKI POTEZ! Katar pokušava da se "opere", plaća navijačima da hvale Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Početak Svetskog prvenstva zakazan je za 20. novembar, a domaćin je odlučio da uzvrati udarac onima koji bojkotuju i kritikuju Mundijal u Kataru

Ko bude hvalio Katar neće tokom Svetskog šampionata potrošiti ni evro, prenose holanski mediji.

Naime, navodno će pedesetak navijača Holandije, tačnije najistaknutiji holandski Influenseri pratiti Mundijal, a neće ništa potrošiti, ni za put, ni hotel.

Foto: reuters

 

 

Katar je izabrao uticajne Influensere na društvenim mrežama kako bi popravio imidž posle brojnih kritika zbog kršenja ljudskih prava. 

Katar će im platiti da pišu pozitivne komentare na društvenim mrežama, dele fotografije, video snimke. Takođe, ukoliko bude negativnim komentara biće uklonjeni. Ne samo to, organizator ove akcije će imati pravo da modifikuju sadržaj koji navijači objave ili ga obrišu. 

Foto: reuters

 

Takođe, izabrani će imati pristup ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva i to će moći uživo da prenose. 

Katar je kao država već godinama na udaru brojnih organizacija za ljudska prava zbog kršenja sloboda radnika koji su bili angažovani na izgradnji infrastrukture. Kada je u javnost isplivao podatak da je više hiljada njih izgubilo živote, mnogo usled neadekvatnih uslova rada, svet se pobunio, čak i neke države učesnice Mundijala. Navijači Borusije čvrsto stoje u ubeđenju da je Mundijal u Kataru totalni promašaj, sramota i greška svetskih fudbalskih moćnika.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija