• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

14:21

RADNIČKI SRUŠIO PARTIZAN, SAD IDE NA ZVEZDU! Izvučeni parovi osmine finala Kupa Srbije

fss

Fudbal

RADNIČKI SRUŠIO PARTIZAN, SAD IDE NA ZVEZDU! Izvučeni parovi osmine finala Kupa Srbije

Podeli vest

Izvučeni su parovi osmine finala Kupa Srbije, a Crvena zvezda, branilac trofeja, igraće protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice

Ekipa iz Sremske Mitrovice napravila  je senzaciju u prethodnoj rundi i na penale je izbacila Partizan. Domaćin ovog duela biće član Prve lige Srbije.

Posle duela sa Partizanom igrači Radničkog tražili su Zvezdu, a želja im se ispunila.

Sreće su imali i TSC i Čukarički koji su izvukli drugoligaše -Železničar Pančevo, odnosno Metalav. Vojvodina će igrati gradski derbi protiv ekipe Mladost GAT. Takođe, gredaćemo mečeve superligaša Novog Pazara i Kolubare, odnosno Spartaka i Napretka.

Utakmice osmine finala na programu su 9. novembra, što znači da će tri para automatski biti odložena. Razlog je taj što Čukarički i Zvezda igraju zaostali meč upravo 9. novembra, dok Partizan dan kasnije čeka Spartak iz Subotice.

PAROVI OSMINE FINALA KUPA SRBIJE

TSC - Železničar Pančevo
Metalac - Čukarički
Radnički Novi Beograd - Radnik Surdulica
Radnički Niš - IMT
Novi Pazar - Kolubara
Spartak - Napredak
Vojvodina - Mladost GA

 

Bonsu video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija