• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

20:50

ENGLEZI U TRANSU! Da li je ovo NAJLUĐA proslava gola SVIH VREMENA? Ostrvo se trese! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

ENGLEZI U TRANSU! Da li je ovo NAJLUĐA proslava gola SVIH VREMENA? Ostrvo se trese! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Sunderlanda Luke O'Nien (27) imao je jednu od najluđih proslava pogotka u proteklih nekoliko godina i ono što je napravio nakon što je njegov saigrač Amad Diallo zatresao protivničku mrežu ostat će zauvijek zapamćeno.

Luk O'Nien već je četiri godine stanovnik Sanderlanda u čijem dresu je već odigrao 176 utakmica, ali ono što je napravio u meču protiv Hadersfilda dugo će se pamtiti.

Sunderland je kao gost u 19. kolu Čempionšipa pobedio Hadersfild 2:0, a do drugog gola gosti su stigli u šestom minutu sudijske nadoknade.

Amad Dijalo zatresao je mrežu domaćeg tima za potvrdu pobede, a tokom slavlja ukazao se O'Nien sa svojom bizarnom proslavom o kojoj će se pričati.

Teško je rečima objasniti njegovu proslavu. Uspeo je da napraviti nešto o čemu se priča i definitivno je zaslužio pohvale za ovaj potez. 

Proslava pogotka Lukea O'Niena definitivno je nešto što će ući u video kompilacije najluđih proslava ikad i ovaj 27-godišnjak će ostati prepoznatljiv pio ovoj proslavi pogotka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija