• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2022

23:41

SUZE SU SVE REKLE! Emotivan OPROŠTAJ Pikea od Barselone! Završetak BLISTAVE KARIJERE na Nou Kampu! (VIDEO/FOTO)

Tanujug

Fudbal

SUZE SU SVE REKLE! Emotivan OPROŠTAJ Pikea od Barselone! Završetak BLISTAVE KARIJERE na Nou Kampu! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Barselona je pobedila Almeriju sa 2:0, a meč na Nou Kampu je bio poslednji za Đerara Pikea u dresu katalonskog giganta, koji je otišao "u penziju"

Barsa je do trijumfad došla golovima Frenkija de Jonga i Usmana Dembelea, ali je sve to ostalo u senci oproštaja Đerara Pikea, koji je završio igračku karijeru!

Dugogodišnji defanzivac, ikona kluba, član najtrofejnijih generacija ovenčan slavom i desetinama najvećih trofeja, kao što je i najavio pre nekoliko dana, stavio je tačku na karijeru večerašnjom utakmicom.

Trener domaćih Ćavi je izveo Pikea u 85. minutu, bio je to najemotivniji trenutak utakmice za sve na stadionu, pogotovo za centralnu figuru meča. 

Pike je pokušao da ostane pribran, nije izdržao, suzama je zalio ovaj nezaboravni trenutak. Mokrih očiju stajao je na mestu gde je napravio najveće uspehe u životu, u karijeri, dugo otpozdravljao navijačima koji su mu se zahvalili ovacijama za sve što je dao klubu. A dao je celog sebe.

 

 

Ukoliko nekome možda nije najjasnije koliko je veliki igrač bio Pike i bio važan, neizostavan deo najvećih uspeha Katalonaca, ali i Španije, neka samo pogleda silne trofeje koje je uneo u vitrine slavnog kluba i sve će mu biti mnogo jasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija