• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2022

10:35

PETRIĆ BRUTALNO ISKREN PRED TSC: Nije izgubio prethodnih 12 utakmica, moraćemo dobro da se namučimo!

Starsportphoto

Fudbal

PETRIĆ BRUTALNO ISKREN PRED TSC: Nije izgubio prethodnih 12 utakmica, moraćemo dobro da se namučimo!

Podeli vest

Utakmica 18. kola Superlige Srbije između TSC-a i Partizana je na programu u nedelju od 19:30 časova (Arena 1)

 Fudbaleri Partizana gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli, a trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da njegov tim sutra očekuje još jedna evropska utakmica.

- Sam ambijent na stadionu je evropski. TSC nije izgubio prethodnih 12 utakmica. Moraćemo dobro da se namučimo, da uradimo par domaćih zadataka. Potrošili smo dosta energije u prethodne dve-tri nedelje i to se vidi po igračima. Na stručnom štabu je da sastavi najbolji tim, koji će sutra izaći na teren i uzeti bodove - istakao je Petrić.

Foto: Starsportphoto

 



Dodao je da ga ne brinu prethodni dueli TSC-a i Partizana.

- Ne brine me što nam je TSC u prošloj utakmici uzeo bodove. Igrači su van tog filma. Vrlo je bitno da mi danas na treningu sagledamo sa kojim timom raspolažemo. Filipović i Belić neće igrati. Moramo da napravimo neke rokade. Sa kakvom god postavom da igra TSC, njih će na terenu biti 11 isto koliko i nas. Ne vidim gde mogu da nas iznenade -  zaključio je trener Partizana. 

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da Partizan ima "strašan tim" i, da bi imala čemu da se nada u predstojećem superligaškom meču, njegova ekipa mora da bude u najboljem izdanju izdanju i da pri tom crno-beli nemaju svoj najbolji dan.

- Partizan ima strašan tim i da bismo imali čemu da se nadamo moramo da budemo u najboljem mogućem izdanju, a da pri tom protivnik nema svoj najbolji dan. Nadamo se da će tako i biti, a mi ćemo uraditi sve što budemo mogli - rekao je Lazetić.

 

SUPERLIGA SRBIJE

Petak

Mladost GAT - Voždovac 1:2 (0:1)
Maksimović 61 – Pantović 39, 85pen

Novi Pazar - Javor 3:1 (0:1)
Majdevac 53, 85, Joksimović 55 - Pešukić 22ag

Napredak - Čukarički 0:0

Subota

Radnički 1923 - Radnik 1:0 (1:0)
Tomić 32

Radnički Niš - Kolubara 1:1 (0:1)
Petrov 53 - Vukušić 23,

Spartak Subotica - Vojvodina 1:1 (0:0)
Srećković 49 – Čumić 74

Nedelja

15.30 Crvena zvezda - Mladost Lučani 

19.30 TSC - Partizan 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17