• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2022

22:25

NEMA VLAHOVIĆA, TU JE KOSTIĆ DA "PAKUJE" GOLOVE! Juventus razbio Inter u Derbiju Italije, Srbin ASISTIRAO ZA MEDALJU! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

NEMA VLAHOVIĆA, TU JE KOSTIĆ DA "PAKUJE" GOLOVE! Juventus razbio Inter u Derbiju Italije, Srbin ASISTIRAO ZA MEDALJU! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa u Derbiju Italije pobedili su Inter 2:0 (0:0) i prestigli svog večerašnjeg rivala kao i Romu na tabeli Serije A.

Golove su postigli Rabio u 52. minutu i Fađoli u 85. minutu. Oba puta asistirao je srpski reprezentativac Filip Kostić. 

U ekipi Juventusa nije se našao Dušan Vlahović koji se, očigledno, još nije oporavio od povrede, što su loše vesti za selektora Dragana Stojkovića pred Mundijal.

 

Juventus je do prednosti došao u 52. minutu. Kontru je istrčao srpski fudbaler Filip Kostić, koji je zatim asistirao do Adrijana Rabijoa, a francuski fudbaler postiže treći gol ove sezone u Seriji A.

Torinski tim je do drugog gola mogao u 63. minutu, ali je pogodak Danila poništen posle intervencije iz VAR sobe, zbog igranja rukom.

Ipak Juventus je uspeo do kraja meča da postigne novi gol. Asistent je ponovo bio Kostić, a u strelce se u 84. minutu upisao Nikolo Fadjoli, nakon što je lopta 'zakačila' igrača Intera Robina Gosensa.

Kostić je odigrao ceo meč za Juventus, dok je utakmicu zbog povrede propustio Dušan Vlahović.

Juventus je zabeležio četvrtu vezanu pobedu u Seriji A i zauzima peto mesto sa 25 bodova.

Serija A, 13. kolo:
Bolonja – Torino 2:1 (0:1)
Orsolini 64, Poš 73 – Lukić 26p
Monca – Verona 2:0 (0:0)
Augusto 68, Kolpani 90
Sampdorija – Fiorentina 0:2 (0:1)
Bonaventura 4, Milenković 58
Roma – Lacio 0:1 (0:1)
Anderson 29
20.45 Juventus – Inter

Petak:
Udineze – Leče 1:1 (0:1)
Beto 68 – Kolombo 33

Subota:
Empoli – Sasuolo 1:0 (0:0)
Baldanzi 64
Salernitana – Kremonese 2:2 (2:1)
Pjontek 3, Kulibali 38 - Okereke 12, Ćofani 89
Atalanta – Napoli 1:2 (1:2)
Lukman 19 – Osimen 23, Elmas 35
Milan – Specija 2:1 (1:0)
Ernandes 21, Žiru 89 – Maldini 59

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija