• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2022

16:05

SMEJE MU SE CEO SVET! ETO JE POLUDEO: Bićemo ispred SRBIJE i Brazila, a onda ćemo osvojiti MUNDIJAL!

AP foto

Fudbal

SMEJE MU SE CEO SVET! ETO JE POLUDEO: Bićemo ispred SRBIJE i Brazila, a onda ćemo osvojiti MUNDIJAL!

Podeli vest

Predsednik fudbalskog saveza Kameruna, a nekada jedan od najboljih napadača sveta Samuel Eto ističe da je njegova reprezentacija među glavnim favoritima za titulu na Mundijalu

Ostvario je Samuel Eto ogromne uspehe kao fudbaler, ali čini se da je kao predsednik Fudbalskog saveza Kameruna "skrenuo sa puta"... Legendarni afrički golgeter već neko vreme pali vatru i najavljuje njegovu reprezentaciju kao šampiona na Mundijalu u Kataru, a da je ponovio i danas u obraćanju za zvanični sajt Svetskog prvenstva. On smatra da će u finalu igrati Kamerun i to protiv Maroka!? 

- Afrika je oduvek imala potencijal da se dobro pokaže na završnom turniru, ali dosad nismo uvek pokazivali sve što znamo. Vremenom smo sticali više iskustva, tako da verujem da neće biti samo puki učesnici, već da imaju kapacitet da osvoje trofej. Vidim da će pet afričkih reprezentacija proći grupu. Čak mislim da će u finalu savladati Maroko - rekao je Samuel Eto za zvanični sajt Mundijala u Kataru. 

Legendarni napadač ubeđen je u uspeh svoje reprezentacije. On ističe da će Kamerun biti prvi u grupi ispred Srbije, Brazila i Švajcarske, iako javnost smatra da Afrikanci imaju najmanje šanse u paklenoj konkurenciji. 

- Maroko će u osmini finala izbaciti Španiju, kasnije Portugal i Francusku u polufinalu. Što se nas tiče, bićemo u eliminacionim borbama bolji od Belgije u čertvfinalu i Senegala u polufinalu - dodao je predsednik FS Kameruna. 

Foto: Reuters

Samuel Eto je 2010. godine osvojio Ligu šampiona sa Interom, iako je četa Žozea Murinja slovila za autsajdera. Nada se Kamerunac da će njegova reprezentacija to uspeti da ponovi u Kataru ove godine. 

- Sposobni smo da osvojimo Mundijal. Da biste to uradili nisu vam potrebna čudovišta ili vanzemaljci, ali jesu dobre pripreme, mentalna čvrestina i ludilo na teren. Baš kao što je imao Inter 2010 - podvukao je Eto. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija