• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

15:49

ALEGRIJA PITALI ZA VLAHOVIĆA! Trener Juvea otkrio šta muči Srbina!

reuters

Fudbal

ALEGRIJA PITALI ZA VLAHOVIĆA! Trener Juvea otkrio šta muči Srbina!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa u četvrtak od 18.30 gostuju Veroni u Seriji A, a kako stoje stvari Dušan Vlahović ponovo neće početi meč

Italijanski novinari su upitali trenera Juventusa Masimilijana Alegrija da li bi Vlahović i Kjeza konačno mogli da zaigraju zajedno, kao u Fiorentini, a ovaj je kao iz topa poručio:

- Moglo bi da bude tako, mada je u ovom momentu nemoguće. Lepo je pričati o projektima, ali da vidimo šta imamo sad na raspolaganju. Ko je u stanju da igra u jednom meču koji je težak sa emotivne, tehničke strane. Čeka nas teška utakmica, u Veroni smo gubili tri puta od poslednjih pet mečeva - kaže Alegri.

Foto: REUTERS/Massimo Pinca

 

Navijače Srbije posebno zanima u kakvom stanju je Vlahović...

- Jednostavno, muči ga to zapaljenje. Juče je trčao i sve je išlo bolje, videćemo danas. Ako bude dostupan, biće to dobro za Juventus, biće na klupi- poručio je trener Juventusa.

Zanimalo je novinare i da li veruje da Juventus može da se vrati u trku za Skudeto.

- Napoli ima sjajnu sezonu. Ako nastave ovako, niko neće moći da se nada osvajanju šampionata-  dodao je.

Ima i kadrovskih problema u Staroj dami.

- Perin će igrati, jer je Šćensni igrao 12 mečeva u nizu. Paredes i Ken su se oporavili nedavno. Di Marija ima više od 90 minuta u nogama, videću šta sa njim. Ostaje da odlučimo oko Vlahovića, Mekenija i Kjeze - zaključio je Alegri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija