• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

22:50

PSOVAO SUDIJU NA SRPSKOM! Haos u Torinu! Dejan Stanković IZBAČEN SA TERENA! Ovo mu nije trebalo!

Tanjug/AP

Fudbal

PSOVAO SUDIJU NA SRPSKOM! Haos u Torinu! Dejan Stanković IZBAČEN SA TERENA! Ovo mu nije trebalo!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić bio je strelac vodećeg gola za Torino, koji je na svom terenu u prvenstvu Italije pobedio Sampdoriju sa 2:0..

Bivši trener Crvene zvezde je bio frustiran zbog rezultata, budući da je tim iz Đenove poražen sa 2:0, pa je sudiji uputio rafal psovki.

Stanković je bio vidno iznerviran zbog razvoja situacije na terenu, psovao je sudiju na srpskom: "Je... ti mater u p....". Pravio je pravi cirkus, pa je zaradio crveni karton!

 

 

Inače, Radonjić je mrežu tima iz Đenove, čiji je trener Dejan Stanković, pogodio u 29. minutu susreta. Sa leve strane je probio, ušao u sredinu, odigrao dupli pas sa Vlašićem, a onda iz okreta prevario Audera. Konačan rezultat je postavio Hrvat Vlašić u 59. minutu.

Radonjić je član "bikova" od letos i ovo mu je drugi gol u Seriji A. Prvi je postigao pre dva i po meseca protiv Kremonezea.

Za Torino je dobro branio Vanja Milinković-Savić, dok za Sampdoriju igrao Filip Đuričić.

Serija A, 14. kolo:

Leće – Atalanta 2:1 (2:1)
Baskiroto 27, Di Frančesko 29 – Sapata 40
Sasuolo – Roma 1:1 (0:0)
Pinamonti 85 – Ejbraham 80
Fiorentina – Salernitana
Inter – Bolonja
Torino – Sampdorija

Četvrtak:

18.30 Verona – Juventus
20.45 Lacio – Monca

Utorak:


Napoli – Empoli 2:0 (0:0)
Losano 69p, Zjelinski 88
Specija – Udineze 1:1 (1:1)
Reka 33 – Lovrić 43
Kremoneze – Milan 0:0

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

Seljacina pa nisu ti to Terziceve sudije pa da namestaju rezultate u korist Sampdorije kako si navikao da se Zvezdi sudi ,sad ces lepo na hladjenje

Baki

pre 1 godinu

Seljačina glupa mora da shati da mu to nije Srbija i Zvezda da sudije moraju da trpe njegove uvrede zato što je trener Zvezde i mora da uzme titulu po svaku cenu pa i naj gnusnije uvredr prema sudijama !!!! Kao trener " Deki " buzdovan je nula !!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija