• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

20:36

VAR DVA PUTA POMILOVAO JUVENTUS! Stara dama RAZOČARALA, ali pobedila! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

VAR DVA PUTA POMILOVAO JUVENTUS! Stara dama RAZOČARALA, ali pobedila! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri slavili su na teškom gostovanju Veroni sa 0:1 (0:0) u okviru 14. kola italijanske Serije A

Očajno je delovao Juventus na startu sezone, ali je Masimilijano Alegri uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju i Stara dama igra sve bolje. Torinski gigant večeras je na teškom gostovanju upisao nova tri boda pošto su sa 0:1 (0:0) savladali Veronu golom Mojz Kina. 

Daleko od toga da je Juventus briljirao i igrao dopadljiv fudbal, ali za razliku od nekih ranijih utakmica Bjankoneri su uspeli da stignu do pobede. Letos je Adrien Rabio bio precrtan u Torinu, a Francuz je po ko zna koji put nakon toga bio heroj Maksa Alegrija. 

Foto: Tanjug/AP

Pobegao je Rabio svojim čuvarima, a potom nesebično proigrao Mojze Kina u 60. minutu. Italijan je bio neumoljiv i postigao svoj drugi gol ove sezone u Seriji A. 

https://giant.gfycat.com/BrownPoliteErne.mp4

Verona je u finišu meča dva puta mogla do izjednačenja, ali je VAR oba puta promenio odluku glavnog sudije Marka Di Bela. Arbitar je svirao najstrožu kaznu prvo u 76. minutu nakon što je Sandro igrao rukom, a nakon toga i u 90. posle oštrog starta Leonarda Bonućija. 

Ipak, VAR je pokazao da Verona neće dobiti penal. Bez drame u finišu nije moglo, a veliki incident izazvao je Aleks Sandro. Brazilski reprezentativac je užasno startovao i zaradio direktan crveni karton.

https://streamin.me/v/b9b92897

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija