• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

12:47

NIKADA NISAM ŽELEO DA IGRAM ZA ENGLESKU! Haland DEMANTOVAO britanske medije! Ja sam ponosni NORVEŽANIN!

AP PHOTO

Fudbal

NIKADA NISAM ŽELEO DA IGRAM ZA ENGLESKU! Haland DEMANTOVAO britanske medije! Ja sam ponosni NORVEŽANIN!

Podeli vest

Norveški reprezentativac Erling Haland demantovao je navode britanskih medija da je u jednom momentu mogao da obuče dres Engleske

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Erling Haland neće ići na Mundijal u Kataru budući da Norveška nije izborila plasman na Svetsko prvenstvo. Pitanje je da li će golgeter Mančester sitija ikada imati šansu da nastupi na planetarnom takmičenju, a da je u mladosti drugačije birao sada bi se spremao za Mundijal. 

Nedavno su britanski mediji preneli da je Erling Haland imao priliku da nosi dres reprezentacije Engleske. Napadač Građana rođen je na Ostrvu dok je njegov otac Alf-Inge igrao u svojoj zemlju, ali je Haland demantovao da je ikada razmišlajo da nastupa za Gordi Albione. 

Foto: Tanjug

- Rođen sam u Engleskoj, a tamo sam živeo tri i po godine. U Norveškoj sam živeo dosta duže. Bilo je prirodno da odaberem Norvešku. Nikad ne znate šta bi bilo da mi je otac duže igrao u Engleskoj, možda bih bio Englez. Ali, ja sam Norvežanin i uvek sa ponosom igram za svoju reprezentaciju - rekao je Haland.

Erling Haland je do sada za reprezentaciju Norveške odigrao 23 meča i postigao 21 gol iako ima samo 22 godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija