• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

19:51

NOVI SKANDAL U NAJAVI! LALATOVIĆ POSLE PORAZA OD TSC PONOVO ŠOKIRA! Sudija mi je pre meča rekao da mu je naređeno da me isključi na prvu reakciju!

printscreen

Fudbal

NOVI SKANDAL U NAJAVI! LALATOVIĆ POSLE PORAZA OD TSC PONOVO ŠOKIRA! Sudija mi je pre meča rekao da mu je naređeno da me isključi na prvu reakciju!

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su na teškom gostovanju u Bačkoj Topoli od TSC-a, gde su stvari krenule naopako već u prvom minutu po goste kada su primili rani gol - 2:0 (1:0).

Trener gostiju, Nenad Lalatović je na početku razgovora za TV "Arena Sport" istakao kako je meč tekao tako kako je tekao i da je TSC zasluženo došao do pobede.

- Mislim da smo sami sebe danas pobedili. U prvom minutu je Etonga imao čistu loptu da se izbije po liniji, a on je vraća po centrali, posle čega su je oni presekli i dali gol. Mogli smo da se vratimo u drugom poluvremenu u utakmicu, da je Štulić u situaciji jedan na jedan postigao pogodak, vratili bismo se, ali sa igračem manje je bilo već gotovo. Opet, Pejović kada je imao loptu, dao je njihovim igračima i primili smo drugi gol. Čestitam TSC-u na pobedi.

Ali, onda je usledila šokantna izjava. Lalatović tvrdi da mu je sudija Jovan Šegrt pred početak ovog meča došao i rekao da je dobio naređenje da ga isključi nakon bilo koje njegove burne reakcije?!

- Ali, nije mi lako uopšte da vodim utakmicu kada mi pre meča dođe sudija i kaže mi da mu je naređeno da na bilo koju moju reakciju da me isključi. Rekao mi je "Nemoj, molim te, bilo šta da radiš danas na utakmici, ja moram da te isključim". Nekim trenerima je dopušteno da skaču, da pričaju šta hoće, vode utakmicu kako oni to žele, niko ništa ne progovara, a meni je rečeno pred meč da ako budem jednu stvar uradio da ću biti isključen, da je to naređenje. Od koga je to naređenje, ja ne znam, ali to mi je sudija rekao. 

Dodaje da to nije predstavljalo dodatni pritisak na njegove igrače, iako on nije mogao normalno da vodi tim.

- Ne, nije, TSC je zasluženo pobedio. Meni je samo krivo što se takve stvari rade u srpskom fudbalu, da ti dođe sudija da ti kaže da je dobio naređenje, da dobro znam od koga, da ću na jednu reakciju morati da izađem napolje. Ja gledam drugog trenera kako može lepo da vodi tim, a ja moram da budem miran, videli ste sami, takvo je naređenje došlo od vrha. Ne mogu normalno da vodim utakmicu, sami smo sebe pobedili. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija