• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

23:19

STANKOVIĆU SPREMAN OTKAZ? Navijači Sampdorije napravili HAOS NA STADIONU! Policija sprovela Dejana i igrače do autobusa!

twitter/CalcioTurkey

Fudbal

STANKOVIĆU SPREMAN OTKAZ? Navijači Sampdorije napravili HAOS NA STADIONU! Policija sprovela Dejana i igrače do autobusa!

Podeli vest

Dejanu Stankoviću se izgleda sprema otkaz posle samo mesec dana u italijanskom klubu.

Srpski stručnjak bi mogao da dobije otkaz, pošto je od kada je preuzeo Samptoriju upisao četiri vezana poraza.

On se nije nalazio na klupi protiv Lećea, a italijanski "Skaj sport" piše da je na stadionu nastao haos posle izgubljene utakmice.

- Navijači su bili besni i pokušali su da blokiraju izlaze na stadionu 'Luiđi Feraris', poznatom i kao ' Marasi'. Hteli su da zadrže igrače i direktore unutar stadiona. Tenzija je 'probila plafon', a Stanković je izgledao uzrujeno dok je sa tribina gledao utakmicu usled kazne zbog isključenja na prethodnoj utakmici - pišu italijanski mediji.

Foto: printscreen

Đanluka Di Marcio, najpoznatiji italijanski novinar, obelodanio je da je trenutni Stankovićev tim spreman da ga smeni, a na njegovo mesto bi mogao da dođe prekaljeni Klaudio Ranijeri.

- To upravi verovatno neće poći za rukom, jer ih je Ranijeri već odbio kada je Marko Đampaolo dobio otkaz pre više od mesec dana - napisali su.

Stanković je u Sampdoriju stigao 6. oktobra i od tada je upisao dva trijumfa, od kojih je jedan u Kupu Italije, jedan remi i čak pet poraza,

Mogući novi trener italijanskog tima Ranijeri je najbolje dane imao na klupi Lestera, koji je vodio do titule prvaka Premijer lige, a u Sampdoriji je bio od oktobra 2019. do juna 2021.

Podsetimo, bez posla je od januara, kada je dobio otkaz u Votfordu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

naravno ovde si imao namestene utakmice sad se pokazuje tvoja trucnost sad ti nema Terzica da namesta zajedno sa sudijama meceve

Baki

pre 1 godinu

Ne moj te da vređate Srpske stručnjake ! Stanković je buzdonan koji nema pojma sa trenerskim poslom i sa kulturom ponašanja !!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija