• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2022

18:10

NE TREBA NAM ULOGA FAVORITA! Ovo su TRI MESIJEVA KANDIDATA za Boginju!

Tanjug/AP

Fudbal

NE TREBA NAM ULOGA FAVORITA! Ovo su TRI MESIJEVA KANDIDATA za Boginju!

Podeli vest

Svet broji dane do početka Svetskog prvenstva, a reprezentativac Argentine Lionel Mesi govorio o favoritima za osvajanje Mundijala.

Fudbaler Pari Sen Žermena smatra da bi za trofej prvaka sveta mogli da se bore Brazil, Francuska i Engleska.

- Svaka utakmica na Svetskom prvenstvu biće teška. Nismo imali mnogo utakmica protiv evropskih timova. Mislim da nema potrebe da nas ljudi gledaju kao favorite. Morate biti realni i ići utakmicu po utakmicu. Svaki put kada govorimo o kandidatima za titulu govorimo o istim timovima. Ako moram da stavim nekoliko iznad ostalih, mislim da su to Brazil, Francuska i Engleska - rekao je Mesi, koji je gostovao legendarnom Horheu Valdanu u njegovoj emisiji "Universo Valdano".

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih igrača svih vremena je naglasio i da je Mundijal veoma zahtevno nadmetanje.

- Francuska, iako oslabljena zbog povreda nekoliko igrača, i dalje ima sjajan tim i iskusnog selektora. Svakako će biti jedan od glavnih favorita za osvajanje titule, baš kao i Brazil, koji ima Nejmara i sjajne napadače. Mi imamo dobre igrače. Borićemo se koliko je u našoj moći - sa tom idejom odlazimo u Katar - zaključio je Mesi.

Podsetimo, Argentina se na Svetskom prvenstvu koje se igra od 20. novembra do 18. decembra nalazi u grupi C sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija