• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2022

17:22

LEGENDARNI KAFU PROMENIO MIŠLJENJE! Prvo je OTPISAO Orlove, a sada...

Reuters/Amanda Perobeli

Fudbal

LEGENDARNI KAFU PROMENIO MIŠLJENJE! Prvo je OTPISAO Orlove, a sada...

Podeli vest

Proslavljeni brazilski reprezentativac smatra da će njegovi sunarodnici prekinuti dominaciju evropskih reprezentacija na Mundijalu

Pre samo tri dana legendarni defanzivac nije dao Srbiji šanse za prolazak grupe, već je tvrdio da će se Brazilu pridružiti Kamerun. A, sada je dao potpuno drugačiju izjavu:

- Belgija, Danska, Portugal i Srbija, koliko god neverovatno zvučalo. Srbija se plasirala kao prva u svojoj grupi. Igrala je vrlo dobro u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ima snažan tim i ne plaši se da igra protiv bilo kog protivnika - rekao je Kafu.

Nije propustio da spomene ni aktuelne svetske šampione.

- Francuska će takođe biti vrlo jaka, kao što je bila i na prethodnom Svetskom prvenstvu. Dolazi sa krunom aktuelnog šampiona sveta i boriće se da je odbrani. Biće jedan od najvećih izazova za pobediti.

Veruje Kafu da će Selesao prekinuti post i dokopati se šeste Boginje, koja se u zemlji "kafe i sambe" čeka pune dve decenije.

Foto: REUTERS/Issei Kato

Nejmar će prema Kafuu biti glavni adut Brazilaca u osvajanju zlata na Mundijalu

- Ovo je odlična prilika da se prekine evropska dominacija. Savršeno je vreme da Brazil razbije kletvu i osvoji titulu. Argentina i Selesao su dva favorita. S jedne strane, brazilski igrači dolaze posle odličnih igara u sezoni, dok s druge strane i Argentina ima veoma dobar tim. Obe zemlje imaju veliki potencijal da osvoje Mundijal. Činjenica da Brazil nije osvojio titulu 20 godina utiče pomalo na navijače i kredibilitet reprezentacije, ali mislim da se ove godine Brazil vraća.

Najveće nade legendarni fudbaler polaže u Nejmara, koji igra jednu od najboljih sezona u karijeri.

- Sa Nejmarom u formi, imamo veoma dobre šanse da osvojimo Svetsko prvenstvo, jer on je igrač koji zaista pravi razliku na terenu. Polažemo nade u njegov talenat, ali on ne igra sam - istakao je Kafu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija