• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

08:24

ISPLIVAO SNIMAK! Cepaju Ronaldov plakat sa OLD TRAFORDA! Portugalac: Oni su zaostali!  (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ISPLIVAO SNIMAK! Cepaju Ronaldov plakat sa OLD TRAFORDA! Portugalac: Oni su zaostali! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je Kristijano Ronaldo zatražio poznatom novinaru Pirsu Morganu da odrade intervjuu u kojem će Portugalac ispričati sve ono što mu je na duši, podigla se velika prašina u svetu fudbala

Nije štedeo Ronaldo klub, porodicu Glejzer koja je na njegovom čelu, trenera Erik Ten Haga i mnoge druge.

Koliko je uznemirio čelne ljudi i mnoge u klubu dokazuje činjenica da je ogroman plakat sa "Teatra Snova" na kojem se nalazi Ronaldo, uklonjen sa čuvenog stadiona.

Ipak, neki smatraju da nije to razlog, već činjenica da će Old Traford biti domaćin muškog i ženskog finala Svetskog prvenstva u ragbiju.

Bilo kako bilo, mnogi veruju da se jedan od najboljih fudbalera svih vremena nakon prvenstva uopšte vraćati u klub! Neminovno je da posle svega u januaru dođe do raskida saradnje!

 

 

Nije mogao da sakrije ogorčenost igrač koji je mnogo doneo engleskom gigantu, ali i fudbalu uopšte.

Foto: Reuters

Ronaldo se na drugom kraju sveta priprema za Mundijal

- Iskreno, kada sam potpisao za Junajted pomislio sam da se sve promenilo jer je prošlo 13 godina otišao. Devet godina sam bio u Realu, još tri u Juventusu, i kada sam došao ponovo pomislio sam da će biti drugačije, tehnologija, infrastruktura i sve ostalo… Ali neprijatno sam se iznenadio, jer je sve ostalo isto. Pomenuo si da je Ole dobio otkaz, Majkl Kerik je na dve utakmice preuzeo klupu, sve je teklo tako brzo. Ali to me je mnogo iznenadilo, nestabilnost u klubu, kao da su zaustavili sat. Kada sam došao, a oni potpisali Varana i Sanča, činilo se da će Junajted biti onakav kakav bi trebalo da bude. Ser Aleks Ferguson je ostavio veliku prazninu u klubu, ali ne samo on. Jedan čovek koji je po mom mišljenju pravio razliku je Dejvid Hil. Bio je veoma dobar čovek. Struktura oko ser Aleksa je takođe bila veoma važna i znao sam da Junajted više nije isti. Ali nisam video da je to bio tako veliki jaz u poslednjih 10 godina. Ništa se nije promenilo. Bazeni, đakuzi, teretana… Čak i neki delovi tehnologije, kuhinja, kuvari koje cenim i vrlo su ljubazni. Zaostali su u vremenu, što me je jako iznenadilo jer sam mislio da ću videti različite stvari - rekao je Ronaldo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sprema se BOMBA! BEKAM KONTAKTIRAO RONALDA!
Fudbal

Sprema se BOMBA! BEKAM KONTAKTIRAO RONALDA!

Bivši engleski reprezentativac i vlasnik MLS franšize Intera iz Majamija Dejvid Bekam zainteresovan je da po završetku Svetskog prvenstva angažuje fudbalera Mančester junajteda Portugalca Kristijana Ronalda

16.11.2022

11:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija