• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2022

07:31

OSAM GODINA JE PROŠLO OD OVE BOMBE! Gudelj još tada pokazao od kakvog materijala je napravljen! (VIDEO)

Starsportphoto©

Fudbal

OSAM GODINA JE PROŠLO OD OVE BOMBE! Gudelj još tada pokazao od kakvog materijala je napravljen! (VIDEO)

Podeli vest

Na današnji dan pre osam godina, reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj je oduševio navijače kada je na meču protiv Grčke pokazao da ima "dinamit" u nogama

Na prijateljskoj utakmici na Kritu 2014. godine Srbija je golovima Radosava Petrovića i Nemanje Gudelj slavila sa 2:0 protiv Grčke!

 

 

Osim trijmfa, koji je u to vreme značio za poboljšanje atmosfere u taboru naše selekcije i jednog vanserisjkog gola, nije mnogo toga moglo da raduje Radovana Ćurčića, tadašnjag selektora!

Ipak, osam godina kasnije, FSS se na društvenim mrežama prisetio "lepotice" Nemanje Gudelja, koji je jedan od aduta Dragana Stojkovića Piksija na predstojećem Mundijalu!

Postigao je as Sevilje golčinu za TV špice, postigao konačan rezultat, a Srbija je prvi put posle godinu dana pobedila bez primljenog gola!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 1 godinu

Neki dan je u prvenstvu postigao isti gol. Fenomenalan. Da li to znaci da cemo na sledeci takav gol cekati sledećih 8 godina?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija