• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2022

18:20

SPEKTAKL U HOTELU! Navijači DOČEKALI Orlove! Obratio im se PIKSI! (VIDEO/FOTO)

Predrag Milosavljević

Fudbal

SPEKTAKL U HOTELU! Navijači DOČEKALI Orlove! Obratio im se PIKSI! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Grupa srpskih navijača dočekala je Orlove po dolasku u Dohu

Stigla je srpska ekspedicija u Dohu, a pred hotelom dočekla ih je velika grupa navijača. Pesmom su naši fudbaleri ispraćeni u sobe, a potom je mala grupa ušla u hotel kako bi naletela na nekog od svojih miljenika. 

Foto: Predrag Milosavljević

 

Fudbaleri su polasku u hotel odmah otišli na večeru, a od navijača ih je delio samo paravan. Ipak, određeni broj njih uspeo je da uoči golmane Vanju Milinkovića Savića i Predraga Rajkovića, te je odmah počelo novo skandiranje unutar hotela. 

 

Foto: Predrag Milosavljević

 

 

Foto: Predrag Milosavljević

 

Igrači nisu prilazili navijačima, verovatno zbog pravila, ali je Dragan STojković rešio da obraduje neke od njih, javi im se i razmeni par reči sa srpskim pristalicama! 

Generalni sekretar Jovan Šurbatović je nekima od navijača i navijačica obezbedio i zastave sa potpisima reprezentativaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vreme je

pre 1 godinu

Vreme je, a trebalo je odavno, da svi Srbi nauče, pa tako i svoju decu uče, da tri podignuta prsta, moraju biti sastavljena. Tri raširena prsta znače nešto sasvim suprotno. Valjalo bi da se javi neki "stručnjak", istoričar recimo, pa možda i neko svešteno lice i objasni naciji šta je šta, šta predstavljaju tru sastavljena prsta, tako se i krstimo, a šta tri raširena. Postoje i fotografije oje potvrđuju činjenicu, ko je koristio tri raširena prsta.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija