• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2022

17:40

ČUDNA ODLUKA SENEGALACA! Evo ko će ZAMENITI povređenog Manea na Mundijalu!

printscreen

Fudbal

ČUDNA ODLUKA SENEGALACA! Evo ko će ZAMENITI povređenog Manea na Mundijalu!

Podeli vest

Senegalski odbrambeni fudbaler Musa Ndiaje zameniće povređenog napadača Bajerna Sadija Manea na Svetskom prvenstvu u Kataru

Oglasio se i selektor Senegala Aliu Sise, obrazlažujući svoju odluku:

- Teško je zameniti Manea, ali naš levi bek je pozvan da igra u novoj kategoriji, on je mlad i obećava i zbog toga smo odlučili da ga dovedemo - rekao je senegalski selektor Aliu Sise.

Ndiaje (20), još uvek nije debitovao za Senegal, ali je nastupao za selekciju do 20 godina. Bio je član mladjih kategorija Barselone, pre nego što je ovog leta prešao u briselski klub.

Sise je dodao da napadača menja odbrambenim igračem zbog administrativnih problema oko nastupa fudbalera Monaka Ismaila Jakobsa.

Foto: Printscreen You Tube

Musa Ndiaje

Defanzivac Monaka je prethodno igrao za mladu selekciju Nemačke.

Senegal će prvu utakmicu u Grupi A na Svetskom prvenstvu igrati u ponedeljak od 17.00, a za protivnika imaju selekciju Holandije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija