• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2022

21:05

VLAHOVIĆ PRE MITROVIĆA! Ovo je TIM Srbije za Brazil! Povrede POREMETILE Piksijeve planove! (MOGUĆI SASTAV)

Pedja Milosavljević

Fudbal

VLAHOVIĆ PRE MITROVIĆA! Ovo je TIM Srbije za Brazil! Povrede POREMETILE Piksijeve planove! (MOGUĆI SASTAV)

Podeli vest

Srbija će u prvom meču na Mundijalu igrati protiv najvećeg favorita za osvajanje titule selekcije Brazila (RTS, Arena sport 20)

Povrede velikog broja srpskih reprezentativaca u prethodnom periodu, poremetile su planove selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija pred premijerni meč na Mundijalu.

Poslednjih dana najveća zebnja vladala je oko toga da li će Aleksandar Mitrović i Filip Kostić biti spremni za duel sa Brazilcima, ali su veće šanse da meč počnu sa klupe.

Realnija opcija je da Stojković u duel sa Selesaom uđe sa jednim špicem, a iako će Dušan Vlahović biti najistureniji, Piksi neće odustati od svog napadačkog stila, koji je forsirao od dolaska na klupu srpske selekcije.

Mesto ispred "crte" rezervisano je za Vanju Milinković Savića, Milenković će biti zadužen za desnu stranu, Pavlović levu, dok će u sredini biti Veljković. Očekuje se da mu se pridruži i Gudelj, ukoliko ne bude zauzeo svoje mesto u vezni red. Prvotimac Sevilje je u timu iz Andaluzije već opravdao očekivanja na štoperskoj pozicjii, pa neće biti iznenađenje ako i sada krene kao partner Veljkoviću.

Uz standradnog Sašu Lukića, mesto u vezi zauzeće Lazović i Živković, dok bi najisturenijeg Vlahovića loptama "hranili" Sergej Milinković-Savić i kapiten Dušan Tadić, koji će igrati tik iza napadača Juventusa.

Foto: Predrag Milosavljević

Očekuje se da Nemanja Gudelj bude među starterima u današnjem meču

Izostanak Filipa Kostića, koji se nije dovoljno oporavio za ritam kakav iziskuje meč sa Brazilcima, naveo je da će na njegovu poziciju Ivan Ilić, jer poseduje ofanzizvnije osobine od fudbalera Legije Filipa Mladenovića, prvog sledećeg da zameni Kostića.

Prema tome, Srbija bi danas na stadionu "Lusail" trebalo da suprostavi Brazilcima sledeću jedanaestoricu (3-4-2-1): V. Milinković-Savić - Milenković, Veljković, Pavlović - Lukić, Gudelj - Živković, Lazović - Tadić, S. Milinković-Savić - Vlahović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove
Politika

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove

U Spomen-parku Jajinci obeležen je Dan sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja na stratištu u Jajincima, a predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da će Vlada učiniti sve da se na dostojanstveniji način čuvaju sećanja na stradalnike ubijene na tom mestu, kao i da će učiniti sve što je potrebno da se čuva i poštuje ovaj spomen-kompleks.

06.10.2024

13:05

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija