• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

22:34

UMESTO SLAVLJA, MUK U BRAZILU! Nejmar se POVREDIO! Propušta nastavak Mundijala?

Pedja Milosavljević

Fudbal

UMESTO SLAVLJA, MUK U BRAZILU! Nejmar se POVREDIO! Propušta nastavak Mundijala?

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Brazila savladala je Srbiju golovima Rišarlisona, ali je sve među Karaokama šokirala povreda najboljeg igrača

Morao je Nejmar u 79. minutu da napusti teren i prinudno ustupi mesto Entoniju.

Prva zvezda brazilskog tima je plačući izašao iz igre, što je upalilo alarm u brazilskoj selekciji, pred mečeve sa Švajcarcima i Kameruncima.

Iako je pored Pavlovića i Veljkovića bio daleko od svojih izdanja do tog trenutka, Nejmar je od velikog značaja za igru Titeove ekipe, ukoliko želi da opravda epitet prvog favorita Mundijala.

Prema najavama mogao bi i da propusti nastavak Mundijala, što bi bio veliki hendikep za Selesao.
 

 

As Pari sen Žermena je povredio članak, što se vidi na objavljenoj fotografiji. Poprilično je oteklo, te ne čude suze koje je Nejmar lio prilikom izlaska sa terena.

Nema sumnje da će ovaj peh umnogome uzdrmati Brazil, a ne treba pričati koliki će udarac biti za "Selesao" ukoliko njihov napadač završi učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Treba sačekati analize i detaljnije prognoze o šansama da Nejmara gledamo u mečevima sa afričkim Lavovima i Sajdžijama.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 1 godinu

Nejmar se povredio bacajući se i glumatajući izmišljene faulove protivnika.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija