• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

19:33

UŽASNA VEST ZA ORLOVE I PIKSIJA! Bez napadača na Kamerun! Povreda u NAJGOREM MOGUĆEM TRENUTKU!

printscreen

Fudbal

UŽASNA VEST ZA ORLOVE I PIKSIJA! Bez napadača na Kamerun! Povreda u NAJGOREM MOGUĆEM TRENUTKU!

Podeli vest

Nastavljaju se problemi za selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, pošto ni u meču sa Kamerunom neće moći da računa na najjači sastav

Iako se sa nestrpljenjem očekivao povratak Dušana Vlahovića na teren, posle dugog odsustva zbog povrede, napadač Juventusa je zaigrao u nastavku meča protiv Brazilaca, međutim...

Golgeter "orlova" je u drugom poluvremenu protiv Selesaa ponovo osetio bol u primicaču i jedva priveo utakmicu kraju.

Samo 24 časa kasnije, situacija se nije promenila nabolje, te je učešće Vlahovića protiv afričkih "lavova" pod ogromnim znakom pitanja. Veće su šanse da nekadašnji napadač Partizana ne bude uopšte u kombinaciji za utakmicu, nego da se nađe u protokolu.
Sa druge strane, u stručnom štabu Srbije nadaju se brzom oporavku Sergeja Milinković Savića. Najtraženiji igrač Lacija se povredio početkom susreta sa Titeovim timom. Momentalno je upućen na terapije, uz velike nade da će se oporaviti do ponedeljka i okršaja sa Kameruncima.

Foto: Peđa Milosavljevic Informer

Sergej Milinković-Savić na treningu Srbije

Sa druge strane, Aleksandar Mitrović prošao je uspešno prvi meč na Mundijalu i predvodiće napad "orlova" na Al Žanubu protiv selekcije koju sa klupe predvodi Rigobert Song.

Još se čeka rasplet oko Filipa Kostića, koji se još nije oporavio od povrede. Totalno je neizvesno da li će početi meč sa Kameruncima ili će ga Stojković poslati na teren u nastavku.

Kompletna situacija oko Kragujevčanina znaće se posle nedeljnog treninga u Al Arabi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Počelo je pripremanje alibija za još jedan neuspeh i blamažu ...

AS

pre 1 godinu

ZBOG ČEGA MI UVEK VODIMO TOLIKO POVREĐENIH I NEOPORAVLJENIH IGRAČA NA TAKMIČENJA?

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija