• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

20:03

JUVENTUS NA SRPSKI POGON! Kostić i Vlahović dobijaju PAKLENO POJAČANJE iz reprezentacije!

Tanjug/AP

Fudbal

JUVENTUS NA SRPSKI POGON! Kostić i Vlahović dobijaju PAKLENO POJAČANJE iz reprezentacije!

Podeli vest

Sergej Milinković Savić dogovorio je lične uslove sa Juventusom, a sada sledi teži deo za Staru damu - pregovori sa Laciom

Već mesecima je jasno da Sergej Milinković-Savić igra poslednju sezonu u Laciu. Srpski reprezentativac prerastao je, uz dužno poštovanje, aktuelni klub, a po pisanju italijanskih medija SMS je već pružio ruku čelnicima Juventusa i dogovorio saradnju sa Starom damom. 

Kako prenose mediji u italiji Milinković-Savić će u Juventusu zarađivati oko 7.000.000 evra po sezoni, a "Tutosport" danas je plasirao nove vesti. Naime, torinski list tvrdi da je Mateja Kežman, agent SMS-a, dogovorio godišnju platu od 5.500.000 evra fiksno, plus 1.500.000 uz bonuse, a sve u cilju stvaranja budžeta za dolazak srpskog veziste na Alijanc stadion. 

Ipak, sledi teži deo posla - pregovori sa Klaudiom Lotitom oko obeštećenja. Naime, čelnik Lacija ne odustaje od svoje želje, a to je okruglo 100.000.000 evra, ali je pitanje da li će Juventus želeti da ispuni njegove usplove. Milinković-Savić ulazi u poslednjih godinu i po dana ugovora i za 17 meseci će biti slobodan izbor. 

Foto: Tanjug/AP

Kako do toga ne bi došlo, Srbin je, piše torinski list, spreman na kompromis. Želi da napusti Olimpiko, ali i da rimski klub zaradi od njegove prodaje. Ideja je da SMS potpiše novi ugovor sa klubom, ali da u isti bude ubačena klauzula sa duplo manjim obeštećenjem od onog kog Lotito traži. 

Poznato je da je Klaudio Lotito jedan od najtežih pregovarača u svetu fudbala i pravo je pitanje da li će prvi čovek Lacija pristati na komprmois. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Sutra ćemo videti taj srpski pogon. Samo...nisam nešto siguran...nestašica je nafte. Daj bože da grešim. Ali evo da prognoziram...Srbija-Kamerun 1:1

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija