• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2022

13:11

PIKSI PUSTIO ŽENE U KAMP PRED ŠVAJCARCE! Selektor želi dodatno da motiviše orlove za meč odluke! (VIDEO/FOTO)

printscreen

Fudbal

PIKSI PUSTIO ŽENE U KAMP PRED ŠVAJCARCE! Selektor želi dodatno da motiviše orlove za meč odluke! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Srbija u petak (20.00, RTS, Arena) sa Švajcarskom igra odlučujući meč na Svetskom prvenstvu i mora da pobedi ako želi u osminu finala, a selektor Dragan Stojković dozvolio je reprezentativcima da deo dana provedu sa porodicama

Luka Jović je vreme provodio sa sinom Aleksejom i verenicom Sofijom Milošević. Lepa manekeneka je emotivne momente podelila na Instragamu i sve raznežila. Aleksej je hranio mamu i tatu u restoranu, a Sofija je otkrila da je sinčić pojeo čak četiri kolača.

 

U Dohi je stigla i Ana Rajković, supruga golmana našeg tima. Međutim, ona je prvo odlučila da se malo opusti na plaži.

Foto: Instagram

 

U Katar je i Anastasija Ražnatović, devojka reprezentativca Nemanje Gudelja.

Susret sa porodicama i decom je jedan od načina da selektor Stojković rastereti reprezentativce  i dodatno motiviše pred važnu utakmicu sa Švajcarskom.

Foto: Starsportphoto

 

Odličan je ambijent u timu, veliko zajedništvo, igramo dobro i očeličenog samopouzdanja ulazimo u ključan meč sa Švajcarskom. Nije najprijatnije kad se posle 3:1 osvoji samo bod, ali… Primili smo golove i to ne bi trebalo da nam se dešava. Ipak, imali smo veliki broj šansi, stvorenih iz dobre igre… Zadovoljni smo pobedom Brazila i činjenicom da ćemo u poslednjoj utakmici imati šansu da rešimo dileme -  istakao je kapiten „orlova“ Dušan Tadić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Ako ga Švajcarci ne prime u petak, primiće ga ove Piksijeve starlete...ovaj potez pokazuje neozbiljnost Piksija i nepoštovanja fudbalske javnosti u Srbiji, koja očekuje da ovi naivni momci (dozvolili su mafiji da ih sve do jenog poženi starletama) pobede Švajcarsku. To je prosto nemoguće. Možda da izvuku 1:1, ali sumnjam. Biće kao pre 4 godine 1:2.

Voja

pre 1 godinu

Bolje da pusti da one igraju protiv Švajcarske jer će biti i bolje i lepše. Inače ovi umesto da igraju fudbal oni se manekeni bili na terenu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija