• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2022

16:15

MILOŠ DEGENEK ODUŠEVIO AUSTRALIJU! Veliki sam fan Mesija, ali više bih voleo da JA OSVOJIM SVETSKO PRVENSTVO!

Reuters

Fudbal

MILOŠ DEGENEK ODUŠEVIO AUSTRALIJU! Veliki sam fan Mesija, ali više bih voleo da JA OSVOJIM SVETSKO PRVENSTVO!

Podeli vest

Australijski fudbaler Miloš Degenek izjavio je da štoperi te reprezentacije možda vole Mesija, ali da su spremni na sve kako bi ga zaustavili i prošli dalje.

- Oduvek sam voleo Mesija, mislim da je najbolji igrač svih vremena - rekao je Degenek novinarima u Kataru, pred meč osmine finala koji se igra u subotu u 20 časova.

Ocenio je da se Argentina vratila u formu, nakon poraza od Saudijske Arabije (1:2) na startu prvenstva, kao i da reprezentacija želi Mesiju da pomogne da osvoji Svetsko prvenstvo, pošto mu je to verovatno poslednji veliki turnir koji igra.

Foto: Tanjug

- Mi to moramo da zaustavimo. Iako sam njegov veliki fan, više bih voleo da osvojim Svetsko prvenstvo - rekao je bivši fudbaler Crvene zvezde. Istakao je da će osećanja u tom meču biti ostavljena po strani, kao i da nije čast igrati protiv Mesija, već da je čast biti u osmini finala Mundijala.

- Moramo da verujemo u to i da budemo sigurni u svoje sposobnosti da zaustavimo svaki napad. Ne znam da li će to biti moguće, ali znam da ćemo dati 110 odsto da zaustavimo sve što ide ka Metijevom (golman Met Rajan) golu -  kazao je Degenek.

Australija je pobedom protiv Danske (1:0) u sredu obezbedila plasman među 16 najboljih, dok je Argentina to učinila pobedom nad reprezentacijom Poljske (2:0).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31