• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2022

08:23

OVO JE APSOLUTNA KATASTROFA! Zvezda Nemaca očajna: Naša tragedija se dogodila kada...

Tanjug

Fudbal

OVO JE APSOLUTNA KATASTROFA! Zvezda Nemaca očajna: Naša tragedija se dogodila kada...

Podeli vest

Fudbalske reprezentacije Japana i Španije plasirale su se osminu finala Mundijala, a Nemce su Japanci poslali kući

Fudbaleri Japana pobedili su Španiju sa 2:1 i tako su kao prvoplasirani izborili plasman u nokaut fazu.

Nemački fudbalski reprezentativac Tomas Miler izjavio je da je apsolutna katastrofa eliminacija njegovog tima sa Svetskog prvenstva u Kataru, prenose nemački mediji. Nemačka je pobedila Kostariku 4:2, ali je na kraju osvojila treće mesto u grupi, pošto je Japan u dramatičnom meču savladao Španiju 2:1.

Foto: Tanjug

 

Japan je prvi na tabeli sa šest bodova, Španija i Nemačka imaju po četiri, ali "crvena furija" ima bolju gol razliku. Kostarika je poslednja sa tri boda.

- Ovo je apsolutna katastrofa. Osećali smo se bespomoćno, teško je bilo očekivati da se napravi čudo i da pobedimo sa sedam golova razlike. Neverovatno je tužno da su Japanci pobedili Špance. Naša tragedija se dogodila kada smo izgubili od Japana - priznao je Miler.

Nemački fudbaler Kai Haverc, koji je postigao dva gola protiv Kostarike, tvrdi da je šokiran porazom Španije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija