• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2022

12:03

EVO KAKAV JE ČOVEK RADE BOGDANOVIĆ! Isplivala priča iz prošlosti o bivšem fudbalskom asu! OVAJ POTEZ MNOGO TOGA GOVORI!

Fudbal

EVO KAKAV JE ČOVEK RADE BOGDANOVIĆ! Isplivala priča iz prošlosti o bivšem fudbalskom asu! OVAJ POTEZ MNOGO TOGA GOVORI!

Podeli vest

Rade Bogdanović, bivši fudbaler, a sada analitičar na "RTS", našao se u centru pažnje zbog brutalno iskrenih komentara tokom Mundijala u Kataru

Rade Bogdanović je bez dlake na jeziku opleo po Draganu Stojkoviću posle 3:3 sa Kamerunom nakon što je Srbija vodila sa 3:1, ali i po odluci da žene igrača idu u hotel!

Neki se slažu sa njim, neki ga osporavaju, ali nema sumnje da svojim izjavama i stavovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Zbog izjave o ženama reprezentativaca bivši fudbalski as našao se na udaru kritika, Neki su ga podržali, neki negativno komentarisali, ali pojavio se jedan komentar koji je privukao veliku pažnju korisnika Tvitera. 

- Neću komentarisati da li je to što priča po televiziji ispravno ili ne. I da li mu je jezik preoštar. Pričaću o njegovim ljudskim kvalitetima. Dok je igrao za Atletiko, Verder i ostale velikane, Rade je u Beogradu imao stan u mom ulazu. Kad god bi vreme provodio u Beogradu, tu bi bio. Mi smo kao klinci igrali fudbal na ulici, a on bi kad god negde ide, stao, odgledao par minuta, podelio neki savet ili se našalio sa nama. Dešavalo se i da uđe na teren, odigra koji minut, baci dribling, ali je retko hteo da da gol. Uglavnom je asistirao. Nama je učešće svetske zvezde tokom naše igre mnogo značilo. I uvek je nalazio vremena za to, čak i da ostane i duže porazgovara sa nama. Što o svojoj karijeri, što o klubovima u kojima je igrao, pa i u situaciji u svetskom fudbalu. Jednom su moji roditelji i on se našli kod komšije na slavi. Ćale mu slučajno kroz razgovor pomene da sam golman i gde igram. Tad su se prvi put i upoznali. Tad je igrao za Verder - piše autor tvita Miroslav Grandić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija