• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

01:29

MUK U SVLAČIONICI! OPET! Mitrović na ivici suza!

Pedja Milosavljević

Fudbal

MUK U SVLAČIONICI! OPET! Mitrović na ivici suza!

Podeli vest

Napada Srbije Aleksandar Mitrović bio je utučen posle elominacije "orlova" sa Svetskog prvenstva u Kataru

Srbiji je bila potrebna pobeda protiv Švajcarske, ali je poražen sa 2:3 i vraća se sa Mundijala posle grupne faze takmičenja. Tišina u slačionici, kao pre nekoliko dana posle prokockane pobede protiv Kostarike (3:3).

- Prvi utisci su teški, puno emocija. Grozno se oseća, svi se osećamo loše,  muk je u svlačionici, ovo je jako težak poraz, jako težak trenutak za sve nas - jedva je prozborio Aleksandar Mitrović posle eliminacije.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Naša napadač je bio vidno utučen, na ivici suza... 

- Ne znam šta bih rekao, prazni smo! Dali smo  maksimum, razočarani smo! Ni mi, a ni narod nismo očekivali ovo. Znamo kakvu smo podršku imali. Šta je tu je.

Aleksandar Mitrović je pokazao klasu, trznuo je glavu kod centaršuta Tadića i doneo nam izjednačenje protiv Švajcarske. Ali, najbolji strelac u istoriji srpskog fudbala u nastavku nije uspeo da izvuče "orlove" i spreči kolaps. Opet je bio  nedovoljno uposlen, a pokušaj da iznudi penal bio je poslednja šansi Srbije da se vrati u utakmicu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Pa dobro, igrali izgubili i šta sad! Nisu momci imali sreće! Borili su se! I to je najvažnije! Glavu gore i samo napred! Super ste momci! To je samo izgubljena utakmica, sport! Puno pozdrava svima!

pera rogonja

pre 1 godinu

Kakav bre Piksi.Trener u Kini,strucnjak do mojega.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija